• Prečítané: 10397x

Друга Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара Пазова

Друга Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржана 2. Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара Пазова. На седници су разматрана питања из области рада СЕС-а општине Стара Пазова. Донет је предлог ребаланса Финансијског плана СЕС-а за 2013. годину и прослеђен Одељењу за буџет општине Стара Пазова.

Разматрана су питања реализације договореног са претходне седнице Социјално-економског Савета одржане дана 12. априла 2013. године и констатовано је да социјални партнер локална управа није одговорила на препоруке и закључке који су упућени са седнице Савета а који су усвојени на седници концензусом.

Апелује се још једном, да питања која су покренута и достављена на разматрање локална управа расправи на седници Скупштине општине, односно седници Општинског већа, и да о донетим одлукама писменим путем обавести овај Савет и на тај начин му омогући реализацију договореног.

Разматрано је питање рада "Радне групе СЕС- за борбу против рада на црно и сиве економије" и закључено да се ради формирања и доношења Програма рада исте, упути још једном апел Начелништву за привреду у општине, Пореској управи, Тржишној инспекцији и Инспекцији рада да именују свог представника у састав Радне групе, а према закључку који им је упућен писаним путем у првој половини маја 2013. године.

Секретар Савета Миленко Вучиновић

Председавајући Савета Раде Ерцег

Преузмите документ саопштења