Социјално-економски савет

3. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова - Саопштење за јавност

3. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова - Саопштење за јавностДанас је у Старој Пазови одржана 3. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 15,00 часова.

Čítať ďalej...

3. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова

3. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржан 3. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. На седници је разматрана Информација о степену реализације договорених активности са претходне Седнице

Čítať ďalej...

Друга Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара Пазова

Друга Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржана 2. Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара Пазова. На седници су разматрана питања из области рада СЕС-а општине Стара Пазова. Донет је предлог ребаланса Финансијског плана СЕС-а за 2013. годину и прослеђен Одељењу за буџет општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Фонд солидарности и борба против сиве економије, прва радна седница

Фонд солидарности и борба против сиве економије, прва радна седницаНакон конститутивне седнице Социјално-економског савета која је одржана 16. јануара, прошле недеље је одржана и прва радна седница. Чланови Савета - представници локалне самоуправе, послодаваца и синдиката изнели су своје предлоге који су се нашли на дневном реду. Најзначајнија тема за синдикат јесте формирање Фонда солидарности зa превенцију радне инвалидности и рекреативне одморе радника уз могућност да нам општина достави информацију о статусу имовине општине која је раније била у власништву радника преко СИ3-ова за одмор а дата је тренутно “Рекреатурсу” на управљање - поручиоје Раде Ергец председавајуби Социјално-економског савета и председник Савета самосталних синдиката.

Čítať ďalej...

Конституисан социјално-економски савет

Конституисан социјално-економски саветПрошле среде је конституисан Социјално-економски савет општине Стара Пазова. Одлуком о конституисању овог трипартитног тела, у његов састав ушло је девет чланова и то по три представника локалне самоуправе, Савеза самосталних синдиката општине и Уније послодаваца Србије - послодавци Старе Пазове.

Čítať ďalej...