Пољопривреда

Министарка Танасковић: Увођење еАграра укида обилажење шалтера и доноси бројне предности пољопривредницима

grb thumbПољопривредни произвођачи у Србији од данас могу, уколико нису раније, да преузму свој еИД број, што је први корак у увођењу информационог система „еАграр“, а министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић рекла је да пољопривредници тај број могу да преузму у поштама широм Србије и да је циљ увођења новог система да 450.000 пољопривредних газдинстава пређе на дигитално вођење посла.

Čítať ďalej...

Захтев за нултом контролом за учешће на конкурсима Покрајинског секретаријата за пољопривреду у 2023. години

grb thumbОбавештавају се сви заинтересовани који планирају да аплицирају на конкурсе које објављује Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, да могу да поднесу захтев за нултом контролом.

Čítať ďalej...

Јавни позиви за органце и декарбонизацију пољопривреде

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Јавним позивима за органце и декарбонизацију пољопривреде.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима - позив на предавања ПСС Сремска Митровица

grb thumbОбавештавају се пољопривредни произвођачи да ће се одржати предавања ПСС „Сремска Митровица“ .

Čítať ďalej...

Најновији јавни позиви Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим конкурсима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о најновијим јавним позивима

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима.

Čítať ďalej...

Бесповратна средства за развој ловства у АП Војводини

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о Бесповратним средства за развој ловства у АП Војводини.

Čítať ďalej...

Субвенције за подизање вишегодишњих засада воћа и хмеља

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о субвенцијама за подизање вишегодишњих засада воћа и хмеља.

Čítať ďalej...

Јавни позив за подношење пријава за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава у оквиру пројекта за конкурентну пољопривреду у 2021. години

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Јавном позиву за подношење пријава за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава у оквиру пројекта за конкурентну пољопривреду у 2021. години.

Čítať ďalej...