Пољопривреда

Обавештење о дежурству у Старим Бановцима

ПСС "Сремска Митровица" и пољопривредни саветодавци, на основу налога Покрајинског секретара за пољопривреду и договора са локалном самоуправом у Старој Пазови, ће 28.02.2013.године дежурати у просторијама МЗ Стари Бановци, са почетком у 09,00 часова.

Фокус рада пољопривредних саветодаваца је, поред решавања актуелних проблема везаних за пољопривредну производњу, и спровођење мера аграрне политике

Čítať ďalej...

Обавештење о дежурству за пољопривредне произвођаче

Обавештење о дежурству за пољопривредне произвођачеПСС "Сремска Митровица" и пољопривредни саветодавци, на основу налога Покрајинског секретара за пољопривреду и договора са локалном самоуправом у Старој Пазови, ће 21.02.2013.године дежурати у просторијама МЗ Војка, са почетком у 09,00 часова.

Čítať ďalej...

Предавање на тему ГМО

Дана 13.02.2013.године, у Старој Пазови, у великој сали Беле зграде одржаће се предавање на тему ГМО - генетски модификовани организми. Овим поводом позивамо све заинтересоване за дату тему да присуствују предавању. Предавање ће почети у 16,00 часова.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче

ПСС "Сремска Митровица" и пољопривредни саветодавци, на основу налога Покрајинског секретара за пољопривреду и договора са локалном самоуправом у Старој Пазови, ће 14.02.2013. године дежурати у просторијама МЗ Голубинци, са почетком у 09,00 часова.

Čítať ďalej...

Конкурс за одобравање гаранција за обезбеђење дугорочних кредита за набавку нове пољопривредне механизације и опреме

Гарантни потенцијал до 800.000.000,00 динара. Основни циљ издавања гаранција Гаранцијског фонда АП Војводине је стварање предуслова за лакши приступ кредитним линијама банака, под повољнијим условима у односу на тржишне, а које су намењене за кредитирање физичких лица – пољопривредника који су носиоци регистрованих породичних пољопривредних газдинстава са пребивалиштем на територији Аутономне Покрајине Војводине, за набавку нове пољопривредне механизације и опреме.

Čítať ďalej...

Конкурси покрајинског фонда за развој пољопривреде

За доделу кредита за подизање вишегодишњих засада винове лозе и опреме у виноградарству у 2013. години. Конкурс је отворен од 03. фебруара 2013. до 4. марта 2013. године. Текст конкурса | Пријава

За доделу кредита за набавку нове пољопривредне механизације (погонске, прикључне) у пољопривреди у 2013. години. Конкурс је отворен од 03. фебруара 2013. до 4. марта 2013. године. Текст конкурса | Пријава

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче

ПСС "Сремска Митровица" и пољопривредни саветодавци, на основу налога Покрајинског секретара за пољопривреду и договора са локалном самоуправом у Старој Пазови, ће од 01.02.2013.године отпочети дежурство у просторијама мале сале Беле зграде, сваког четвртка са почетком у 09,00 часова, у трајању од 8 сати.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче

Дана 07.02.2013.године, у Старој Пазови, у великој сали Беле зграде одржаће се презентација осигутавајуће куће DELTA GENERALI, презентација кредита BANCA INTESA. Презентација ће почети у 11,00 часова.

Обавештење за пољопривредне произвођаче који се баве товом свиња и говеда

Обавештавају се сви пољопривредни произвођачи који су поднели захтеве за субвенционисање това свиња и това јунади у случају да добију Позив за исправку поднеска, из Управе за аграрна плаћања - Шабац, да се у што краћем року јаве Пољопривредној стручној служби у Сремској Митровици, на телефоне: Жељко Граовац 064/858-96-11 и Милан Милић 064/858-96-36.

Čítať ďalej...