Пољопривреда

Конкурс за доделу бесповратних средстава за унапређење коришћења пољопривредног земљишта кроз набавку система за заштиту од временских непогода на територији АП Војводине

Конкурс за доделу бесповратних средстава за унапређење коришћења пољопривредног земљишта кроз набавку система за заштиту од временских непогода на територији АП ВојводинеПредмет конкурса је додела бесповратних средства за набавку противградних мрежа са наслоном на површини не мањој од 1ха и не више од 10 ха на територији АП Војводине у висини од 60% од укупне вредности опреме.

Укупан износ средстава који се додељује је 160.000.000,00 динара. Износ средстава за подршку инвестиција по спроведеном конкурсу не може бити већи од 800.000,00 динара по хектару.

Čítať ďalej...

Конкурс за доделу бесповратних средстава за наводњавање

Конкурс за доделу бесповратних средстава за наводњавањеПокрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписује конкурс за доделу бесповратних средстава за реализацију активности наводњавања пољопривредних култура инвестирањем у системе за наводњавање у укупном износу до 175.000.000,00 динара. Средства су обезбеђена из Буџета АП Војводине до 50% вредности реализоване инвестиције.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче: дежурство у Голубинцима

Обавештење за пољопривредне произвођаче: дежурство у ГолубинцимаПСС "Сремска Митровица" и пољопривредни саветодавци, на основу налога Покрајинског секретара за пољопривреду и договора са локалном самоуправом у Старој Пазови, ће 21.03.2013.године дежурати у просторијама МЗ Голубинци, са почетком у 09,00 часова.

Čítať ďalej...

Конкурс за доделу подстицајних средстава за набавку опреме за биљну производњу у заштићеном простору у 2013. години

Конкурс за доделу подстицајних средстава за набавку опреме за биљну производњу у заштићеном простору у 2013. годиниПредмет конкурса је додела подстицајних средстава физичким лицима - носиоцима регистрованог пољопривредног газдинства за куповину опреме неопходне за биљну производњу у заштићеном простору у висини до 50% од укупне вредности инвестиције.

Детаљи и документација конкурса

Конкурс за подршку активностима усмереним на стварање производа са већом додатом вредношћу у АП Војводини у 2013. години

Конкурс за подршку активностима усмереним на стварање производа са већом додатом вредношћу у АП Војводини у 2013. годиниПредмет конкурса је реализација дела тачке IV Програма мера за спровођење пољопривредне политике за развој села на територији АП Војводине у 2013. години.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривреднике - дежурство у Старој Пазови

Обавештење за пољопривреднике - дежурство у Старој ПазовиПСС "Сремска Митровица" и пољопривредни саветодавци, на основу налога Покрајинског секретара за пољопривреду и договора са локалном самоуправом у Старој Пазови, ће 14.03.2013. године дежурати у Старој Пазози у просторијама Општинског Удружења пољопривредника у згради Занатског дома са почетком у 09,00 часова.

Čítať ďalej...

Обавештење о дежурству у Белегишу

Обавештење о дежурству у БелегишуПСС "Сремска Митровица" и пољопривредни саветодавци, на основу налога Покрајинског секретара за пољопривреду и договора са локалном самоуправом у Старој Пазови, ће 07.03.2013. године дежурати у просторијама МЗ Белегиш, са почетком у 09,00 часова.

Čítať ďalej...

Предавање за пољопривредне произвођаче

Предавање за пољопривредне произвођачеДана 28.02.2013.године (четвртак) у 18,00 часова, у малој сали, Дома културе у Војки, Пољопривредна стручна служба из Сремске Митровице одржаће предавања на тему: Заштите пшенице, технологију производње соје, Закон о подстицајима у пољопривреди, употреба високопротеинских хибрида кукуруза у исхрани домаћих животиња, матичење у сточарству- како и зашто...

Čítať ďalej...

I Скупштина Општинског Удружења пољопривредника

I Скупштина Општинског Удружења пољопривредникаДана 24.02.2013.године, у Старој Пазови, у великој сали Беле зграде одржаће се I Скупштина Општинског Удружења пољопривредника Општине Стара Пазова, са почетком у 17,00 часова.
ОПШТИНСКО УДРУЖЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКА