Обавештења

Обавештење о предузетим мерама поводом временских непогода у Општини Стара Пазова (Четвртак)

Обавештење о предузетим мерама поводом временских непогода у Општини Стара ПазоваУ протекла два дана, и након јучерашње прве седнице Штаба за ванредне ситуације Општине Стара Пазова, поводом актуелних временских непогода, по хитном постпуку су на располагање стављене све надлежне службе и јавна предузећа у циљу спречавања поплава и штета од поплава, као и уклањања свих последица невремена.

Čítať ďalej...

Обавештење о преузимању радних књижица

Обавештење о преузимању радних књижицаНа основу члана 29. Одлуке о Општинској управи општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема", бр. 124/12), а у вези Правилника о радној књижици („Сл. гласник РС“, бр. 17/97) Општинска управа општине Стара Пазова издаје следеће обавештење о преузимању радних књижица.

Čítať ďalej...

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!Поштовани суграђани, ближи нам се радосни и велики хришћански празник Васкрсења Христовог, дан сећања на ближње, дан радости, саосећања, породичног окупљања и славља. И ове године верници свих хришћанских вероисповести и грађани различите националне припадности заједно радосно прослављају један од највећих празника.

Čítať ďalej...

Стављање на увид Захтева за давање сагласности на Одлуку о промени цена комуналних услуга ЈКП "Водовод и канализација" ј.п. Стара Пазова

Стављање на увид Захтева за давање  сагласности  на Одлуку о промени цена комуналних услуга ЈКП Водовод и канализација јп Стара ПазоваНа основу Закона о комуналним делатностима објављеног у "Службеном гласнику РС", бр. 88/2011 од 24.11.2011. године, Члан 28, ставља се на увид Захтев за давање сагласности на Одлуку о промени цена комуналних услуга ЈКП "Водовод и канализација" ј.п. Стара Пазова са прилозима, у поступку исходовања сагласности на промену цена.

Čítať ďalej...

Захтев ЈП Водовод и канализација Стара Пазова за допуну Решења број 020-82/2013-II

Захтев ЈП Водовод и канализација Стара Пазова за допуну Решења број 020-82/2013-IIНа основу Закона о комуналним делатностима (Сл. гласник РС, бр. 88/11) ставља се на увид Захтев за допуну Решења бр. 020-82/2013-II ЈKП "Водовод и канализација" Стара Пазова, ради добијања сагласности за обављање комуналне делатности снабдевања водом за пиће.

Čítať ďalej...

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА ДАНА 17. ФЕБРУАРА 2014. ГОДИНЕ НЕЋЕ РАДИТИ ЗБОГ ДРЖАВНОГ ПРАЗНИКА.

Čítať ďalej...

Обавештење за грађане

Обавештење за грађанеОбавештавају се грађани да ће све месне канцеларије на територији општине Стара Пазова радити са странкама од 07,30 часова до 13,00 часова из разлога преноса података из матичних књига и успостављања Централног система за електронску обраду и складиштење података и чување другог примерка матичних књига који се води преко Министарства правде и државне управе Републике Србије.

Čítať ďalej...

Обавештење: регистрација пoљoприврeдних гaздинстaвa могућа и у суботу

Како је преостало још 3 дана до истека рока зa oбнoву, зa упис у Рeгистaр пoљoприврeдних гaздинстaвa, обавештавамо вас да ће све филијале и експозитуре Министарства финансија - Управе за трезор на територији Републике Србије радити у суботу, 29. марта 2014. године. Захтеви странака у поступку регистрације пољопривредних газдинстава примаће се у термину од 8 до 13 часова.

Čítať ďalej...

Обавештeње за грађане општине Стара Пазова поводом предстојећих избора за народне посланике Народне скупштине Републике Србије

Обавештeње за грађане општине Стара Пазова поводом предстојећих избора за народне посланике Народне скупштине Републике Србије На основу члана 14. Закона о јединственом бирачком списку (''Сл. гласник РС'', бр. 104/09 и 99/11), Одлуке о расписивању избора за народне посланике у Народну скупштину Републике Србије (''Сл. гласник РС'', број 8/2014), Општинска управа општине Стара Пазова ОБАВЕШТАВА ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА. Поводом предстојећих избора за народне посланике у Народну скупштину Републике Србије, који ће се одржати 16.03.2014. године, грађани општине Стара Пазова могу вршити увид у део бирачког списка и тражити упис, брисање, измену, допуну или исправку података у бирачком списку уз одговарајуће доказе у згради општине Стара Пазова, ул. Светосавска бр. 11, у канцеларији број 47/II, сваким радним даном и суботом од 08,00 до 14,00 часова код овлашћених радника Општинске управе.

Čítať ďalej...