Обавештења

Захтев ЈП Дирекција за изградњу општине Стара Пазова за давање сагласности на одлуку о промени цене топлотне енергије

1-grb-opstineНа основу Закона о комуналним делатностима (Сл. гласник РС, бр. 88/11) и Уредбе о одређивању цена топлотне енергије (Сл. гласник РС бр. 125/2014), ставља се на увид Захтев за давање сагласности број 131-1/15 од 12.02.2015. године на Одлуку о цени топлотне енергије број: NO 10-30-2/15 од 10.02.2015. године Дирекције за изградњу општине Стара Пазова са прилозима, у поступку исходовања сагласности на промену цена топлотне енергије.

Čítať ďalej...

Обавештење Комесаријата за избеглице – Позив избеглицама из Босне и Херцеговине да се евидентирају за стамбено збрињавање

1-grb-opstineРади успешног наставка спровођења Регионалног стамбеног програма, који има за циљ да стамбено збрине 16.780 најугроженијих избегличких породица у Републици Србији, Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије позива све породице избеглица из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске, које нису решиле своје стамбено питање, да се евидентирају у локалном повереништву у периоду од 18. фебруара до 18. марта 2015. године.

Čítať ďalej...

Захтев ЈКП Водовод и канализација Стара Пазова за давање сагласности на промену цена воде и комуналних услуга

grb-vodovodНа основу Закона о комуналним делатностима (Сл. гласник РС, бр. 88/11) ставља се на увид Захтев за давање сагласности на промену цена воде и комуналних услуга бр. 626 од 09.02.2015.године и Одлука Надзорног одбора "Водовод и канализација" Ј.П. број 596 од 09.02.2015. године, у поступку добијања сагласности за обављање комуналне делатности снабдевања водом за пиће.

Čítať ďalej...

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ ДА ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА НЕЋЕ РАДИТИ 16. И 17. ФЕБРУАРА 2015. ГОДИНЕ ЗБОГ ДРЖАВНОГ ПРАЗНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, СРЕТЕЊЕ-ДАН ДРЖАВНОСТИ.

Čítať ďalej...

Обавештење Комесаријата за избеглице - станови у Голубинцима

Обавештење Комесаријата за избеглице - станови у ГолубинцимаНа основу члана 11. став 2. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број 020-208/2014 од 18.12.2014. године, а у вези са Уговором о донацији за реализацију Потпројекта бр. 4 Регионалног стамбеног програма закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције, Јединице за управљање пројектом – Истраживање и развој д.о.о. и општине Стара Пазова, у оквиру Регионалног стамбеног програма Потпројекта бр. 4 – стамбене јединице, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 30 стамбених јединица са могућношћу куповине.

Čítať ďalej...

Јавни позив Комесаријата за избеглице

Јавни позив Комесаријата за избеглицеНа основу члана 11. став 2. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број 020-208/2014-II од 18.12.2014.године, а у вези са Уговором о донацији за реализацију Потпројекта бр. 4 Регионалног стамбеног програма закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције, Јединице за управљање пројектом – Истраживање и развој д.о.о. и општине Стара Пазова, у оквиру Регионалног стамбеног програма Потпројекта бр.4 – стамбене јединице, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 30 стамбених јединица са могућношћу куповине

Čítať ďalej...

СРЕЋНИ ПРАЗНИЦИ!

СРЕЋНИ ПРАЗНИЦИ!Свим верницима римокатоличке вероисповести и свим верницима словачко евангеличке цркве, као и свим суграђанима, који према грегоријанском календару данас славе Божић, најискреније желим да у породичном окружењу, са ближњима и пријатељима проведу радосни празник Рођења Христовог!

Čítať ďalej...

Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 2789 од 11.12.2014. године, о усвајању допунe ценовника комуналних услуга, ради давања сагласности

Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 2789 од 11.12.2014. године, о усвајању  допунe  ценовника комуналних услуга, ради давања сагласностиНа основу Закона о комуналним делатностима (Сл. гласник РС, бр. 88/11) ставља се на увид Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 2789 од 11.12.2014. године, о усвајању допунe ценовника комуналних услуга, ради добијања сагласности за обављање комуналних услуга.

Čítať ďalej...

Коначна листа првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица кроз куповину сеоских кућа са окућницом

Коначна листа првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица кроз куповину сеоских кућа са окућницомКомисија за доделу средстава намењених побољшању услова становања интерно расељених лица док су у расељеништву кроз доделу помоћи при куповини сеоских кућа са окућницом, саставила је и објавила коначну листу првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица кроз куповину сеоских кућа са окућницом.

Čítať ďalej...