Обавештења

Коначна листа првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица кроз куповину сеоских кућа са окућницом

Коначна листа првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица кроз куповину сеоских кућа са окућницомКомисија за доделу средстава намењених побољшању услова становања интерно расељених лица док су у расељеништву кроз доделу помоћи при куповини сеоских кућа са окућницом, саставила је и објавила коначну листу првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица кроз куповину сеоских кућа са окућницом.

Čítať ďalej...

Реконструисана Партизанска улица у Старој Пазови

Реконструисана Партизанска улица у Старој ПазовиПрошле недеље Дирекција за изградњу општине спровела је радове на реконструкцији Партизанске улице. Током радова на уређењу центра Старе Пазове сав саобраћај је преусмераван на ову улицу, због чега је она била у јако лошем стању.

Čítať ďalej...

Решења о именовању вршиоца дужности директора Јавног комуналног предузећа "Чистоћа" Ј.П. Стара Пазова и Јавног предузећа за информисање "Радио телевизија Стара Пазова"

Решења о именовању вршиоца дужности директора Јавног комуналног предузећа Чистоћа Ј.П. Стара Пазова и Јавног предузећа за информисање Радио телевизија Стара ПазоваНа основу члана 42. став 1. тачка 1. и став 2. a у вези члана 21. став 2. Закона о јавним предузећима (''Сл. гласник РС'', бр. 119/12, 116/13-аутентично тумачење и 44/14-други закон) и члана 37. став 1. тачка 1. Одлуке о промени оснивачког акта Јавног комуналног предузећа ''Чистоћа'' Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема", број 16/13) и члана 33. тачка 10. Статута општине Стара Пазова (“Сл. лист општина Срема”, број 26/08 и 5/ 13), Скупштина општине Стара Пазова на седници одржаној 28. новембра 2014. године, донела је РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ ВРШИОЦА ДУЖНОСТИ ДИРЕКТОРА ЈАВНОГ КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА "ЧИСТОЋА" Ј.П. СТАРА ПАЗОВА.

Čítať ďalej...

Уређење центра Нове Пазове при крају

Уређење центра Нове Пазове при крајуИз Дирекције за изградњу обавештавају се грађани насеља Нова Пазова да се радови на уређењу центра приводе крају, а тренутно се раде улице Цара Душана и Краља Петра.

Čítať ďalej...

Грејна сезона 2014. године

Грејна сезона 2014. годинеУ складу са законом, 15. октобра званично је почела сезона грејања, али поштовала се препорука Министарства да се док су високе спољашње темературе грејање не укључује. Праћене су температуре и у складу са тим се поступало. Како се у наредним данима очекује пад температуре донета је одлука да сутра, у среду 22.10.2014. године грејање почне са радом.

Čítať ďalej...

Коначна листа реда првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за стварање и побољшање услова становања доделом средстава за набавку грађевинског материјала породицама избеглица

Коначна листа реда првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за стварање и побољшање услова становања доделом средстава за набавку грађевинског материјала породицама избеглицаКомисијa за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања породица избеглих лица кроз набавку грађевинског мaтeријала разматрала је пријаве поднете на Конкурс за доделу помоћи у грађевинском материјалу за побољшање услова становања породицама избеглица на територији општине Стара Пазова саставила је и утврдила коначну листу реда првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за стварање и побољшање услова становања доделом средстава за набавку грађевинског материјала породицама избеглица.

Čítať ďalej...

Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 1819/3 од 20.08.2014. године, о усвајању измена и допуна ценовника комуналних услуга, ради давања сагласности

Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 1819/3 од 20.08.2014. године, о усвајању измена и допуна  ценовника комуналних услуга, ради давања сагласностиНа основу Закона о комуналним делатностима ( Сл. гласник РС, бр. 88/11) ставља се на увид Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 1819/3 од 20.08.2014. године, о усвајању измена и допуна ценовника комуналних услуга, ради добијања сагласности за обављање комуналних услуга.

Čítať ďalej...

Предлог листе првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи у грађевинском материјалу за побољшање основних услова становања породицама избеглица на територији општине Стара Пазова

Предлог листе првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи у грађевинском материјалу за побољшање основних услова становања породицама избеглица на територији општине Стара ПазоваКомисијa за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања породица избеглих лица кроз набавку грађевинског мaтeријала разматрала је пријаве поднете на Конкурс за доделу помоћи у грађевинском материјалу за побољшање услова становања породицама избеглица на територији општине Стара Пазова и након извршеног бодовања огласила предлог листе првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за стварање и побољшање услова становања фодело, средстава за набавку грађевинског материјала породицама избеглица (тзв. прелиминарна листа).

Čítať ďalej...

Обавештење: престанак испоруке природног гаса у суботу

Обавештење престанак испоруке природног гаса у суботуОбавештавамо грађане Општине Стара Пазова да ће дана 23.08.2014. године (субота) доћи до прекида испоруке природног гаса у периоду од 06:00 до 21:00 часова, због украјања измештеног прикључног гасовода. Радове изводи ЈП Србијагас Нови Сад.

Čítať ďalej...