Најаве догађаја

Познати светски квизомани се такмиче на Шампионату у Старој Пазови

kvizomaniОве године светско квиз првенство одржава се у Старој Пазови. Првенство окупља око 60 такмичара, који ће на вишечасовно надметање допутовати у Стару Пазову у суботу, 7. јуна. Ово је 12. по реду Шампионат, а Република Србија је прошле године екипно била шестопласирана међу 40 држава учесница, што је један од најбољих успеха до сада.

Čítať ďalej...

Први пазовачки Донаторски скуп за настрадале суграђане из поплављених подручја

Први пазовачки Донаторски скуп за настрадале суграђане из поплављених подручја„Удружење привредника, предузетника и грађана општине Стара Пазова“ покренуло је иницијативу за један снажан и обухватан пројекат, који је намењен санацији последица катастрофалних поплава, кроз рестаурацију, обнову и изградњу стамбених објеката широм Србије.

Čítať ďalej...

Конкурс компаније IGB AUTOMOTIVE

КОНКУРС КОМПАНИЈЕ IGB AUTOMOTIVEОпштина Стара Пазова, као партнер организатор, позива све заинтересоване грађане да се пријаве на конкурс компаније IGB Automotive из Инђије. Овај једнодневни догађај, односно конкурс под називом: „Дани каријере“, ће се одржати у суботу, 17. маја у свечаној сали Општине Стара Пазова (Светосавска 11) од 10:00 до 13:00 часова. Присутни представници компаније IGB Automotive ће сваког грађанина, који буде попунио формулар са својим личним подацима и радном искуству, детаљније информисати о компанији, њеном пословању и тренутним потребама за нове вредне, радне људе, који су спремни да стичу нова искуства, да уче и постану део њиховог тима који броји више од 1000 запослених.

Čítať ďalej...

У Голубинце стигла Ликовна колонија "Водица 2013"

У Голубинце стигла Ликовна колонија Водица 2013Свечаношћу која данас почиње у 19:00 часова у Ловачком дому у Голубинцима отвара се овогодишња, 14. по реду, ликовна колонија "Водица 2013". Након кратког отварања и представљања планираних активности колоније сви посетиоци и пристигли учесници уживаће у свечаном програму.

Čítať ďalej...

Четврти по реду Мото-скуп „Војка 2013“

Четврти по реду Мото-скуп Војка 2013Чланови Мото клуба „Фантоми“ позивају све грађане и пасиониране љубитеље двоточкаша на Мото-скуп „Војка 2013“ који ће се одржати 08. септембра 2013. године. Мото-скуп почиње у 15 часова доласком гостију - бајкера и музиком са разгласа. Затим је предвиђен дефиле улицама Војке у 17 часова и одмах након вожње ручак у просторијама Дома културе. Програм ће се наставити наступима мизучара и рок бендова из Војке.

Čítať ďalej...

Међународни дан заштите озонског омотача

Међународни дан заштите озонског омотачаУ оквиру пројекта „Шарено лето, шарена јесен 2013“, које финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије, Канцеларија за младе општине Стара Пазова, Канцеларија за младе Сремски Карловци и УГ „ХММ..“ у понедељак, 16. септембра у Старој Пазови, уз подршку Центра за културу Стара Пазова, обележиће се Међународни дан заштите озонског омотача.

Čítať ďalej...

У суботу, 14. септембра у Старој Пазови одржава се 30. јубиларни сусрет омладине Словачке евангелистичке цркве

У суботу, 14. септембра у Старој Пазови одржава се  30. јубиларни сусрет омладине Словачке евангелистичке црквеУ суботу, 14. септембра у Старој Пазови одржава се велика свечаност Словачке евангелистичке цркве - 30. јубиларни сусрет Евангеличке омладине. Догађај ће окупити око 500 омладинаца, свештенике Словачке евангелистичке цркве, господина епископа Самуела Врбовског и госта свештеника из партнерске црквене општине Пухов Ондреја Ришиана.

Čítať ďalej...

Divadelny Vavrín – Позоришни ловор: 44. смотра словачког аматерског позоришног стваралаштва

Divadelny Vavrín – Позоришни ловор: 44. смотра словачког аматерског позоришног стваралаштваОтварањем изложбе 110 година позоришта у Старој Пазови, у петак. 4. октобра у овом граду почео је Позоришни ловор – 44. смотра словачког аматерског позоришног стваралаштва. Програм свечаног отварања смотре, почео је документарним филмом о позоришном животу војвођанских Словака у режији Мирослава Бенке и песмом „Куплет“, која је на неки начин химна пазовачих позоришних стваралаца у извођењу школског хора.

Čítať ďalej...

У четвртак се у Старој Пазови одржава концерт "World music as tool in removing borders"

У четвртак се у Старој Пазови одржава концерт World music as tool in removing bordersНа основу прошлогодишњег потписивања уговора Општине Стара Пазова и удружења Tutti Serbia, Центар за културу и Oпштина Стара Пазова имају част да буду партнери пројекта World music as tool in removing borders у организацији Tutti Srbija. Реализацију овог пројекта подржала је Краљевина Норвешка и амбасадор Норвешке у Београду. Цео пројекат обухвата семинар и два концерта, од којих ће се један одржати у Старој Пазови.

Čítať ďalej...