Најаве догађаја

У суботу, 19. октобра у Новe Бановцe стиже бициклистички фестивал

У суботу, 19. октобра у Новe Бановцe стиже бициклистички фестивалОвог викенда у Новим Бановцима одржава се бициклистички фестивал „Трка задовољства“, која ће се протезати уз Дунав тј. Дунавском рутом од Нових Бановаца до Сурдука. Поменути бициклистички фестивал организује EcoBike Unikat уз подршку Општине Стара Пазова и Месних заједница: Нови Бановци, Бановци-Дунав, Стари Бановци, Белегиш и Сурдук.

Čítať ďalej...

Уручење награде „Капетан Миша Анастасијевић“ Небојши Стефановићу, председнику Скупштине Србије, Ђорђу Радиновићу, председнику Општине Стара Пазова и најуспешнијим привредницима Срема

Сутра (петак, 22. новембар) ће у Старој Пазови бити додељена признања наујуспешнијим појединцима који својим радом и прегалаштвом доприносе афирмацији наше земље и јачању привредног амбијента. Међу лауреатима признања „Капетан Миша Анастасијевић" биће Небојша Стефановић, председник Скупштине Републике Србије и Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Програм „Покрени се за посао“ решење за добре и одрживе пословне идеје

Програм Покрени се за посао решење за добре и одрживе пословне идејеГрађани са добром и одрживом пословном идејом коначно имају начина да покрену свој посао. До уторка, 31. децембра траје конкурс Програма „Покрени се за посао“ за грађане из целе Србије, који желе да своју идеју спроведу у дело. Програм спроводи удружење грађана ЕНЕКА из Ниша, посредством кога компанија Филип Морис додељује бесповратна средства до 200.000 динара за куповину неопходне опреме за покретање малих и породичних предузећа, а онај ко добије средства, дужан је да у свој посао уложи 20 одсто од одобреног износа.

Čítať ďalej...

Позив на Скупштину Кошаркашког клуба Стара Пазова

Позив на Скупштину Кошаркашког клуба Стара ПазоваУ недељу, 29. децембра у просторијама Шаховског клуба Стара Пазова у Старој Пазови одржаће се Скупштина КК Стара Пазова. Скупштина почиње у 19:00 часова.

Други фестивал науке у ОШ “Растко Немањић Свети Сава" у Новој Пазови

Други фестивал науке у ОШ Растко Немањић Свети Сава у Новој ПазовиУ суботу 1. фебруара у Основној школи “Растко Немањић Свети Сава" у Новој Пазови по други пут ће бити организован “Фестивал науке“. Фестивал организује наставно особље ове школе уз помоћ ученика старијих разреда. Ученици припремају занимљиве експерименте који ће се демонстрирати свим ученицима.

Čítať ďalej...

Полуфинале и финале КУП-а Србије у женској одбојци у Старој Пазови

Полуфинале и финале КУП-а Србије у женској одбојци у Старој Пазови У суботу, 15. и недељу, 16. фебруара у хали „Парк“ у Старој Пазови одржавају се полуфиналне утакмице, као и финална утакмица 48. КУП-а Србије за у женској одбојци - сениорке. На старопазовачком паркету снаге ће одмерити ОК Тент и ОК Црвена Звезда са почетком у 15:30 часова, а домаћин ОК Јединство Стара Пазова за противника има ОК Партизан Визура од 18:30 часова.

Čítať ďalej...