Социјално-економски савет

Одржана 2. седница Радне групе СЕС-а, за борбу против сиве економије и рада на црно

Одржана 2 седница Радне групе СЕС-а, за борбу против сиве економије и рада на црноДана 10. фебруара 2014. године у Старој Пазови је одржана 2. седница Радне групе СЕС-а, за борбу против сиве економије и рада на црно. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 15,30 часова. На седници је расправљано о начину реализације усвојеног Акционог Плана рада Радне групе за 2014. годину и утврђени рокови за сваку од мера које се планирају спровести. Радна група сматра да ће доношењем новог Закона о раду многа питања из области рада на ,,сиво,, и ,,црно,, бити законом обухваћена и да код израде закона држава треба размишљати како о послодавцима тако и о радницима.

Čítať ďalej...

4. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова - Саопштење за јавност

4. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова - Саопштење за јавностДана 31. јануара 2014. године у Старој Пазови је одржана 4. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 15,30 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност са 4. седнице Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова

Саопштење за јавност са  4. седнице Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржанa 4. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. На седници је разматрана Иницијатива Социјално-економског Савета о отварању расправе о квалитету, цени и начину плаћања испорученог гаса за потрошаче

Čítať ďalej...

Одржана 1. Конститутивна седница Радне групе СЕС-а, за борбу против сиве економије и рада на црно

Дана 18. децембра 2013 године, у Старој Пазови је одржана 1. Конститутивна седница Радне групе СЕС-а, за борбу против сиве економије и рада на црно. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 15,30 часова.

Čítať ďalej...

Одлука о формирању Радне групе Савета за борбу против сиве економије и рада на црно

Одлука о формирању Радне групе Савета за борбу  против сиве економије и рада на црноНа основу члана 30. Пословника о раду, Социјално-економски Савет општине Стара Пазова на 3. седници одржаној дана 28.10.2013. године, доноси: ОДЛУКУ o формирању Радне групе Савета за борбу против сиве економије и рада на црно.

Преузмите документ са Одлуком

3. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова - Саопштење за јавност

3. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова - Саопштење за јавностДанас је у Старој Пазови одржана 3. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 15,00 часова.

Čítať ďalej...

3. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова

3. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржан 3. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. На седници је разматрана Информација о степену реализације договорених активности са претходне Седнице

Čítať ďalej...

Друга Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара Пазова

Друга Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржана 2. Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара Пазова. На седници су разматрана питања из области рада СЕС-а општине Стара Пазова. Донет је предлог ребаланса Финансијског плана СЕС-а за 2013. годину и прослеђен Одељењу за буџет општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Фонд солидарности и борба против сиве економије, прва радна седница

Фонд солидарности и борба против сиве економије, прва радна седницаНакон конститутивне седнице Социјално-економског савета која је одржана 16. јануара, прошле недеље је одржана и прва радна седница. Чланови Савета - представници локалне самоуправе, послодаваца и синдиката изнели су своје предлоге који су се нашли на дневном реду. Најзначајнија тема за синдикат јесте формирање Фонда солидарности зa превенцију радне инвалидности и рекреативне одморе радника уз могућност да нам општина достави информацију о статусу имовине општине која је раније била у власништву радника преко СИ3-ова за одмор а дата је тренутно “Рекреатурсу” на управљање - поручиоје Раде Ергец председавајуби Социјално-економског савета и председник Савета самосталних синдиката.

Čítať ďalej...