Социјално-економски савет

Саопштење за јавност поводом одржане тренинг обуке "Вештине за ефикасно колективно преговарање"

soc-ekon-savetДана 04. и 05. марта 2015. године, у Шабцу је одржана тренинг обука "Вештине за ефикасно колективно преговарање" у оквиру Твиниг пројекта "Унапређење социјалног дијалога" који финансира Европска унија.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом пријема захвалнице фондације "Пазова за најугроженије"

soc-ekon-savetДана 25. фебруара 2015. године, у просторијама Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, од стране Фондације "Пазова за најугроженије" уручена је захвалница Социјално-економском Савету општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност са 10. седнице Социјално-економског савета општине Стара Пазова

soc-ekon-savet26. јануара 2015. године, у Белој згради, Словенски трг бб, са почетком у 14:00 часова, одржана је 10. седница Социјално-економског Савета. Седници је поред чланова Савета присуствовала Јадранка Бубоња, испред Националне службе за запошљавање у Старој Пазови и представници медија.

Čítať ďalej...

Публикација о раду у 2014. години

6. седница радне групе СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црноПреузмите PDF публикацију о раду у 2014. години РАДНЕ ГРУПЕ ЗА БОРБУ ПРОТИВ "СИВЕ ЕКОНОМИЈЕ И РАДА НА ЦРНО".

Čítať ďalej...

6. седница радне групе СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црно

6. седница радне групе СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црноРадна група СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црно, одржала је дана 09. децембра 2014 године, 6. седницу. Седница је одржана у Белој згради, са почетком у 15,00 часова. Том приликом расправљано је о активностима које су спроведене према Акционом Плану рада у 2014. години. Договорена је припрема и штампање Пуибликације о раду Радне групе, која ће садржати активности које су реализиране током године. Публикација ће бити урађена у 100 примерака, и дистрибурана социјалним партнерима Савета и институцијама које прате ову активност, и локалним електронским и штампаним медијима.

Čítať ďalej...

Oдржана 8. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова

Oдржана 8. седница Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДана 14. новембра 2014. године у Старој Пазови је одржана 8. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, са почетком у 10,00 часова.

Čítať ďalej...

Одржана 7. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова

Oдржана 7 седница Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДана 20. октобра 2014. године у Старој Пазови је одржана 7. седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са члановима Твининг тима из Републике Словачке, у оквиру спровођења твининг пројекта: "Унапређење социјалног дијалога" који финансира Европска Унија.

Čítať ďalej...

Одржана је Јавна трибина на тему: "Сива економија и рада на црно"

Одржана је Јавна трибина на тему: Сива економија и рада на црноДана 09. октобра 2014. године одржана је Јавна трибина на тему: "Сива економија и рада на црно" коју је организовао Социјално-економски Савет општине Стара Пазова. Трибина је одржана на комплексу базена у Новој Пазови, у оквиру Регионалног сајма привреде са почетком у 14,30 часова.

Čítať ďalej...

Одржана заједничка седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова и Радне групе СЕС-а

Одржана заједничка седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова и Радне групе СЕС-аДана 24. септембра 2014. године у Старој Пазови одржана је заједничка седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова и Радне групе СЕС-а,за борбу против сиве економије и рада на црно.

Čítať ďalej...