Социјално-економски савет

Саопштење за јавност поводом одржане 14. седнице Социјално-економског Савета

soc-ekon-savetДана 31.01.2016. године у Старој Пазови је одржана 14. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 16:00 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 14. седнице Колегијума Социјално-економског Савета

soc-ekon-savetДана 11.01.2016. године у Старој Пазови је одржана 14. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност са одржане јавне трибине

soc-ekon-savetУ среду 25. новембра 2015. године у Старој Пазови је са почетком у 13:00 часова одржана Јавна трибина на тему: „Сива економија и рад на црно” у организацији Социјално-економског Савета општине Стара Пазова уз сарадњу са социјалним партнерима Савета: Унијом послодаваца Србије-послодавцима Старе Пазове, Савезом самосталних синдиката општине Стара Пазова и општином Стара Пазова. Рад трибине пропраћен је од стране локалних медија РТВ Стара Пазова, Сремских новина, Пазовачке ревије, Пазовачког огледала и Хлас Луду.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржавања трибине „Сива економија и рад на црно”

soc-ekon-savetЈавна трибина на тему: „Сива економија и рад на црно” биће одржана у среду 25. новембра 2015. године у великој скупштинској сали, приземље Беле зграде у Старој Пазови, Трг др. Зорана Ђинђића бб, са почетком у 13:00 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 13. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetДана 15.10.2015. године у Старој Пазови је одржана 13. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 14:00 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 12. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetДана 07.07.2015. године у Старој Пазови је одржана 12. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 14:00 часова.

Čítať ďalej...

Извештај о одржаној обуци у оквиру твининг пројекта „Унапређење социјалног дијалога“

soc-ekon-savetДана 25. и 26.маја 2015.године у Руми је одржан твининг пројекат „Унапређење социјалног дијалога“. Пројекат је спроведен од стране Делегације ЕУ у Србији, Министарства за рад запошљавање и социјална питања Републике Србије, Министарства рада, социјалних питања и породице Словачке републике и Регионалне развојне агенције „Пезинок“ Братиславског региона Словачке републике.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 11. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetДана 24.04.2015. године у Старој Пазови је одржана 11. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 14:00 часова. На седници је присутан и Марио Квржић испред Ј.П. „Општинска стамбена агенција” општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 10. седнице колегијума социјално-економског савета и 7. седнице радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно

soc-ekon-savetДана 26.03.2015. године у Старој Пазови је одржана 10. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...