Социјално-економски савет

Саопштење за јавност поводом одржане 18. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је 27. априла 2017. године, у Белој згради, са почетком у 15:30 часова, одржана 18. Седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 9. седнице радне групе Социјално-економског савета за борбу против сиве економије и рада на црно

soc-ekon-savetДана 01.03.2017. године са почетком у 14:30 часова, у малој сали Беле зграде у Старој Пазови, одржана је 9. седница Радне групе Социјално економског Савета општине Стара Пазова за борбу против сиве економије и рада на црно.

Čítať ďalej...

Сопштење за јавност поводом одржане 17. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је 11. јануара 2017. године, у Белој згради, са почетком у 15:00 часова, одржана 17. Седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане Конференције "За развој привреде-окупљање око пројеката"

soc-ekon-savetУ организацији Покрајинског Социјално-економског савета, а под покровитељством Покрајинске владе, дана 16. децембра 2016. године у просторијама "Мастер центра" Новосадског сајма одржана је Конференција: "За развој привреде-окупљање око пројеката".

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане трибине "Сива економија и рад на црно-годишњица примене Закона о инспекцијском надзору" у оквиру 10. Регионалног сајма привреде

soc-ekon-savetДана 22.09.2016. године са почетком у 14:00 часова на Комплексима базена у Новој Пазови у оквиру 10. Регионалног сајма привреде одржана је трибина под називом "Сива економија и рад на црно-годишњица примене Закона о инспекцијском надзору" у организацији Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Сопштење за јавност поводом одржане 16. седнице колегијума и 16. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetДана 01.09.2016. године у Старој Пазови је одржана 16. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 16:00 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 15. седнице Социјално-економског Савета

soc-ekon-savetДана 31.05.2016. године у Старој Пазови је одржана 15. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 16:00 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално-економског савета

soc-ekon-savetУ Новом Саду у хотелу Војводина је дана 25. марта 2016. године одржан округли сто под радним називом „Искуства у функционисању локалних социјално економских савета”. Организатор догађаја је Савез самосталних синдиката града Новог Сада и општина а исти је подржан од стране Немачке Фондације Фридрих Еберт Штифтунг.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално-економског савета

soc-ekon-savetУ Београду је 11. марта 2016. године, у Палати Србија-сала Београд, са почетком у 11:00 часова, одржана званична завршна конференција твининг пројекта „Унапређење социјалног дијалога” финансираног од стране Европске уније. Чланови Социјално економског савета општине Стара Пазова су активно учествовали у реализацији пројекта и на обукама Твининг вештина за ефикасно колективно преговарање.

Čítať ďalej...