Социјално-економски савет

Саопштење за јавност поводом одржане 10. седнице радне групе Социјално-економског савета за борбу против сиве економије и рада на црно

soc-ekon-savetДана 09.03.2018. године са почетком у 14:30 часова, у малој сали Беле зграде у Старој Пазови, одржана је 10. седница Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно, Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 21. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetДана 10.01.2018. године у Старој Пазови је одржана 21. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 16:00 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално-економског савета - конференција ПСЕС-а и округли сто СЕС-а Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 08. децембра 2017. године чланови локалног Социјално - економског савета општине Стара Пазова учествовали су у раду Конференције под називом: "ЗА РАЗВОЈ ПРИВРЕДЕ, УЗ УНАПРЕЂЕЊЕ СОЦИЈАЛНОГ ДИЈАЛОГА" чији је организиатор Покрајински Социјално-економски савет, а одржана је у Привредној комори Војводине у Новом Саду.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално-економског савета - најава округлог стола

soc-ekon-savetСоцијално-економски савет општине Стара Пазова у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије организује округли сто на тему: "Социјални дијалог између синдиката и послодаваца и мирно решавање радних спорова".

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално-економског савета поводом одржане јавне трибине на Регионалном сајму привреде

soc-ekon-savetДана 06. октобра 2017. године, са почетком у 13:00 часова одржана је Јавна трибина на тему: "Сви добијају кад сива економија губи". Трибина је одржана у оквиру 11. Регионалног Сајма привреде на компексима Базена у Новој Пазови.

Čítať ďalej...

Јавна трибина Социјално-економског савета на Регионалном сајму привреде

soc-ekon-savetУ оквиру 11. Регионалног сајма привреде који се одржава на пазовачким базенима, дана 06. октобра 2017. године са почетком у 13:00 часова, одржати ће се презентација - јавна трибина под називом: "Сви добијају кад сива економија губи".

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност са одржаног сајма привреде у Модричи - Република Српска

soc-ekon-savetБрој: Сл/2017.
Дана, 12.09.2017. године.

На позив Агенције за привредни развој града Модриче – Република Српска, представници социјалних партнера у Социјално економском савету општине Стара Пазова посетили су Сајам привреде који је одржан 08. и 09. септембра.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 19. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је 13. јула 2017. године, у Белој згради, са почетком у 15:30 часова, одржана 19. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Публикација о сивој економији Социјално-економског савета општине Стара Пазова

soc-ekon-savetСоцијално-економски Савет општине Стара Пазова објавио је текст под називом: "Сви добијају кад сива економија губи".

Čítať ďalej...