Социјално-економски савет

Саопштење за јавност поводом одржане 27. седнице Социјално економског савета општине Стара Пазова

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је дана 18. децембра 2018. године одржана 27. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално економског савета поводом одржане Конференције "Развој социјалног дијалога на локалном нивоу" у Сомбору

soc-ekon-savetУ раду Конференције која је одржана дана 10. децембра 2018. године у Сомбору, а коју је организирао Савез самосталних синдиката Војводине уз подршку Покрајинског социјалног економског савета, под називом: "РАЗВОЈ СОЦИЈАЛНОГ ДИЈАЛОГА НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ" учествовали су и чланови Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане седнице 22. Социјално економског савета општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 30. августа 2018. године са почетком у 15:00 часова у Старој Пазови је одржана 23. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално економског савета поводом одржаног предавања за матуранте Економско-трговинске школе "Вук Караџић" у Старој Пазови

soc-ekon-savetУ петак 11. маја 2018. године, са почетком у 12:00 часова у Економско-трговинској школи "Вук Караџић" у Старој Пазови одржано је предавање за матуранте завршних разреда ове школе на тему: "Сива економија и рад на црно" у организацији Социјално - економског савета општине Стара Пазова, друго по реду након Техничке школе.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане седнице 22. Социјално економског савета општине Стара Пазова и одржаног предавања за матуранте у средњој Техничкој школи

soc-ekon-savetДана 18. априла 2018. године у Старој Пазови је одржана 22. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 14:00 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 10. седнице радне групе Социјално-економског савета за борбу против сиве економије и рада на црно

soc-ekon-savetДана 09.03.2018. године са почетком у 14:30 часова, у малој сали Беле зграде у Старој Пазови, одржана је 10. седница Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно, Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност поводом одржане 21. седнице Социјално-економског савета

soc-ekon-savetДана 10.01.2018. године у Старој Пазови је одржана 21. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 16:00 часова.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално-економског савета - конференција ПСЕС-а и округли сто СЕС-а Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 08. децембра 2017. године чланови локалног Социјално - економског савета општине Стара Пазова учествовали су у раду Конференције под називом: "ЗА РАЗВОЈ ПРИВРЕДЕ, УЗ УНАПРЕЂЕЊЕ СОЦИЈАЛНОГ ДИЈАЛОГА" чији је организиатор Покрајински Социјално-економски савет, а одржана је у Привредној комори Војводине у Новом Саду.

Čítať ďalej...

Саопштење за јавност Социјално-економског савета - најава округлог стола

soc-ekon-savetСоцијално-економски савет општине Стара Пазова у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије организује округли сто на тему: "Социјални дијалог између синдиката и послодаваца и мирно решавање радних спорова".

Čítať ďalej...