Пољопривреда

Шта можемо очекивати од Развојног фонда Војводине у 2021. години?

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линка у прилогу можете се више информисати о томе какве се субвенције очекују од Развојног фонда Војводине у 2021. години.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о конкурсу и подстицајима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о најновијем конкурсу и подстицајима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о конкурсима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о најновијим конкурсима Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Čítať ďalej...

Каталози са ознакама географског порекла Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, виноградарски и винарски регистар

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о виноградарском и винарском регистру као и о каталозима са ознакама географског порекла.

Čítať ďalej...

Правилник о остваривању права на премију за млеко

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Правилнику о остваривању права на премију за млеко.

Čítať ďalej...

Подношење електронских захтева из области заштите биља на порталу еУправа

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Управа за заштиту биља је уз подршку Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, кроз пројекат Владе Републике Србије у циљу унапређења пословног окружења омогућила подношење електронских захтева на порталу еУправа у делу Привреда-Услуге-Пољопривреда-Заштита биља.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о подстицајима у сектору производње јаких алкохолних пића

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о подстицајима у сектору производње јаких алкохолних пића.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о куповини меркантилног кукуруза преко Робних резерви

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о куповини меркантилног кукуруза преко Робних резерви.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о субвeнциjама oд 20.000 динaрa пo прoдaтoм грлу тoвнe jунaди

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о о субвeнциjама oд 20.000 динaрa пo прoдaтoм грлу тoвнe jунaди.

Čítať ďalej...