Пољопривреда

Обавештење корисницима ловишта и ловцима – обавезе у раном откривању и спречавању појављивања афричке куге свиња

grb-thumbУ прилогу је проспект Управе за ветерину Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде о обавезама корисника ловишта и ловаца у раном откривању и спречавању појављивања афричке куге свиња.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима - позив на предавање ПСС Сремска Митровица у МЗ Војка

grb-thumbДана 20.02.2019. год. (среда) Пољопривредно стручна служба "Сремска Митровица" одржаће предавање у Малој сали Месне заједнице Војка, са почетком у 10:00 часова.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима - позив на предавање ПСС Сремска Митровица у Малој сали Беле зграде у Старој Пазови

grb-thumbДана 21.02.2019. год. (четвртак) Пољопривредно стручна служба "Сремска Митровица" одржаће предавање у Малој сали Беле зграде у Старој Пазови, са почетком у 10:00 часова.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о најновијим правилницима и субвенцијама Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о усвојеним правилницима као и о субвенцијама Министаства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о најновијим правилницима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о усвојеним правилницима.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредницима – анкета о структури пољопривредних газдинстава

grb-thumbРепублички завод за статистику ће у периоду од 1. октобра до 30. новембра 2018.године спровести Анкету о структури пољопривредних газдинстава на територији Републике Србије.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о најновијим Правилницима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о усвојеним Правилницима.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о донетом Правилнику о подстицајима програмима за диверсификацију дохотка и унапређење квалитета живота у руралним подручјима кроз подршку младим пољопривредницима

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линка у прилогу можете се информисати о донетом Правилнику Министарства пољопривреде и заштите животне средине.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о донетим Правилницима Министарства пољопривреде и заштите животне средине

grb-thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о донетим Правилницима Министарства пољопривреде и заштите животне средине.

Čítať ďalej...