Пољопривреда

IPARD – Први Јавни позив за меру 7

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Првом Јавном позиву за меру 7 IPARD.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о најновијим јавним позивима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима који су расписани од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Čítať ďalej...

IPARD мера 7 – подстицаји за сеоски туризам

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о IPARD мери 7 - подстицајима за сеоски туризам.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о финансијској помоћи и подршци пољопривредним газдинствима

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим мерама Владе Републике Србије у вези помоћи пољопривредним газдинствима.

Čítať ďalej...

Обавштење – трактористи на њивама могу бити до 20 часова

grb thumbПољопривредници који се са тракторима и прикључном механизацијом задрже на њивама и после 17 часова моћи ће да обављају посао до 20 часова. Тачније, до 20 часова морају да се врате кући, поручује Национална асоцијација пољопривредника Србије НАП Србије.

Čítať ďalej...

Важно обавештење Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

grb thumbНa њиву у врeмe зaбрaнe сaмo уз oдoбрeњe!

Čítať ďalej...

IPARD у 2020. години – Шта можемо да очекујемо?

grb thumbMинистaрствo пoљoприврeдe плaнирa дa у oвoj гoдини oбjaви пeт jaвних пoзивa из IPARD прoгрaмa пoмoћи EУ. Подстицаји износе oкo 57,6 милиoнa eврa.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о правилницима

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о правилницима.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима – позив на предавање Научног института за ветеринарство „Нови Сад“

grb thumbДана 27.09.2019. године (петак) са почетком у 10:00 часова Научни институт за ветеринарство „Нови Сад“ одржаће предавање у оквиру спортско рекреативних базена у Новој Пазови - 13. Регионални сајам привреде.

Čítať ďalej...