Пољопривреда

Правилник о остваривању права на премију за млеко

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Правилнику о остваривању права на премију за млеко.

Čítať ďalej...

Подношење електронских захтева из области заштите биља на порталу еУправа

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Управа за заштиту биља је уз подршку Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, кроз пројекат Владе Републике Србије у циљу унапређења пословног окружења омогућила подношење електронских захтева на порталу еУправа у делу Привреда-Услуге-Пољопривреда-Заштита биља.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о подстицајима у сектору производње јаких алкохолних пића

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о подстицајима у сектору производње јаких алкохолних пића.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о куповини меркантилног кукуруза преко Робних резерви

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о куповини меркантилног кукуруза преко Робних резерви.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о субвeнциjама oд 20.000 динaрa пo прoдaтoм грлу тoвнe jунaди

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкa у прилогу можете се информисати о о субвeнциjама oд 20.000 динaрa пo прoдaтoм грлу тoвнe jунaди.

Čítať ďalej...

Обавештење поводом забране спаљивања остатака стрних усева, смећа на отвореном простору и спаљивања биљних остатака

grb thumbОбавештавамо суграђане да ЗАКОН О ЗАШТИТИ ОД ПОЖАРА („Сл.гласник РС“, бр. 111/2009, 20/2015, 87/2018 и 87/2018 – др.закони) дефинише у

Čítať ďalej...

IPARD – Јавни позив за подношење захтева за IPARD подстицаје за диверзификацију пољопривредних газдинстава и раззвој пословања

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Јавном позиву за подношење захтева за IPARD подстицаје за диверзификацију пољопривредних газдинстава и раззвој пословања.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима – прикупљање амбалажног отпада

grb thumbУ четвртак 02.07.2020. године од 8,00 часова прикупљаће се амбалажни опрад од средстава за заштиту биља.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о најновијим јавним позивима и правилнику

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима као и о правилнику о подстицајима за производњу вина.

Čítať ďalej...