Пољопривреда

Обавештење поводом забране спаљивања остатака стрних усева, смећа на отвореном простору и спаљивања биљних остатака

grb thumbОбавештавамо суграђане да ЗАКОН О ЗАШТИТИ ОД ПОЖАРА („Сл.гласник РС“, бр. 111/2009, 20/2015, 87/2018 и 87/2018 – др.закони) дефинише у

Čítať ďalej...

IPARD – Јавни позив за подношење захтева за IPARD подстицаје за диверзификацију пољопривредних газдинстава и раззвој пословања

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Јавном позиву за подношење захтева за IPARD подстицаје за диверзификацију пољопривредних газдинстава и раззвој пословања.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима – прикупљање амбалажног отпада

grb thumbУ четвртак 02.07.2020. године од 8,00 часова прикупљаће се амбалажни опрад од средстава за заштиту биља.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о најновијим јавним позивима и правилнику

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима као и о правилнику о подстицајима за производњу вина.

Čítať ďalej...

IPARD – Први Јавни позив за меру 7

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Првом Јавном позиву за меру 7 IPARD.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о најновијим јавним позивима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима који су расписани од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Čítať ďalej...

IPARD мера 7 – подстицаји за сеоски туризам

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о IPARD мери 7 - подстицајима за сеоски туризам.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима о финансијској помоћи и подршци пољопривредним газдинствима

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим мерама Владе Републике Србије у вези помоћи пољопривредним газдинствима.

Čítať ďalej...

Обавштење – трактористи на њивама могу бити до 20 часова

grb thumbПољопривредници који се са тракторима и прикључном механизацијом задрже на њивама и после 17 часова моћи ће да обављају посао до 20 часова. Тачније, до 20 часова морају да се врате кући, поручује Национална асоцијација пољопривредника Србије НАП Србије.

Čítať ďalej...