Пољопривреда

Покрајински фонд за развој пољопривреде расписао четири конкурса

Покрајински фонд за развој пољопривреде расписао четири конкурсаПокрајински фонд за развој пољопривреде расписао је четири конкурса за остваривање права за коришћење кредитних линија под повољним условима. Тако до 15. марта 2014.г. заинтересовани пољопривредници могу да конкуришу за доделу кредита за подизање вишегодишњих засада винове лозе, набавку лозних калемова, стубова, жице и опреме у виноградарству. Овај фонд објавио је и конкурс за доделу кредита намењених за набавку нове пољопривредне механизације (погонске и прикључне).

Čítať ďalej...

Рaд сa Зaхтeвимa зa Субвeнциje у пoљoприврeди зa НOВУ ГOДИНУ

Рaд сa Зaхтeвимa зa Субвeнциje у пoљoприврeди зa НOВУ ГOДИНУОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ - Рaд сa Зaхтeвимa зa Субвeнциje у пoљoприврeди зa НOВУ ГOДИНУ. Распоред је у наставку.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче који се баве сточарством

Обавештење за пољопривредне произвођаче који се баве сточарствомПСС "Сремска Митровица", ће у Старој Пазови у просторијама мале сале Беле зграде, дана 26.12.2013. године (четвртак) у периоду од 9,30 – 12,30 часова, преузимати Захтеве од пољопривредних произвођача, за остварење права на подстицаје у сточарству за тов јунади, тов свиња и тов јагњади.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче - зимско предавање

Обавештење за пољопривредне произвођаче - зимско предавањеПСС "Сремска Митровица", одржаће зимско предавање у Старој Пазови у просторијама велике сале Беле зграде, дана 12.12.2013. године (четвртак), са почетком 11,00 часова.

Čítať ďalej...

Конкурс за одобравање гаранција за обезбеђење дугорочних кредита за куповину пољопривредног земљишта - гарантни потенцијал до 200.000.000,00 динара

На основу Одлуке Управног одбора Гаранцијског фонда АП Војводине бр. 01-III/59-5 од 06.06.2013. године, расписује се Конкурс за одобравање гаранција за обезбеђење дугорочних кредита за куповину пољопривредног земљишта - гарантни потенцијал до 200.000.000,00 динара.

Основни циљ издавања гаранција Гаранцијског фонда АП Војводине (у даљем тексту: Фонд) је стварање предуслова за лакши приступ кредитним линијама банака, намењеној кредитирању куповине пољопривредног земљишта у циљу укрупњавања пољопривредних поседа.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче

Обавештење за пољопривредне произвођачеОбавештавамо Вас да ће у четвртак, 20.06.2013.године у врeмeну oд 9 – 13 чaсoвa, у Старој Пазови, Бела зграда – мала сала, стручни сaрaдници и сaвeтoдaци ПСС Сремска Митровица помагати пољопривредним произвођачима у попуњавању захтева за субвенције у пољопривреди за 2013. годину

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче

Обавештење за пољопривредне произвођачеПоштовани, обавештавамо Вас да ће у четвртак, 13.06.2013. године у врeмeну oд 9 – 13 чaсoвa, у Старој Пазови, Бела зграда – мала сала, стручни сaрaдници и сaвeтoдaци ПСС Сремска Митровица помагати пољопривредним произвођачима у попуњавању захтева за субвенције у пољопривреди за 2013.годину, њихову контролу и предају Управи за Аграрна плаћања, Шабац.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче

Обавештење за пољопривредне произвођачеОбавештавамо Вас да ће у четвртак, 06.06.2013. године у врeмeну oд 9 – 13 чaсoвa, у Старој Пазови, Бела зграда – мала сала, стручни сaрaдници и сaвeтoдaци ПСС Сремска Митровица помагати пољопривредним произвођачима у попуњавању захтева за субвенције у пољопривреди за 2013.годину, њихову контролу и предају Управи за Аграрна плаћања, Шабац.

Čítať ďalej...

Обавештење за пољопривредне произвођаче

Обавештење за пољопривредне произвођачеОбавештавамо Вас да ће 01.06.2013. године ПСС Сремска Митровица помагати пољопривредним произвођачима у попуњавању, Захтева за субвенције у пољопривреди, за 2013. годину, њихову контролу и предају у Управи за Аграрна плачања, Шабац. Обрасци Захтева могу се преузети у канцеларији за сточарство на другом спрату.

Čítať ďalej...