Обавештења

Јавни позив за упис и уплату муниципалних обвезница општине Стара Пазова

grb-thumbОпштина Стара Пазова, уз подршку Сталне конференције градова и општина (СКГО), званично започиње јавну емисију муниципалних обвезница, која ће се реализовати под покровитељством Уникредит Банке, саопштено је на конференцији која је организована 28. априла у Београду.

Čítať ďalej...

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ ДА ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА НЕЋЕ РАДИТИ ОД 01. ДО 04. МАЈА 2015. ГОДИНЕ.

Čítať ďalej...

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ ДА ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА ЗБОГ ВАСКРШЊИХ ПРАЗНИКА НЕЋЕ РАДИТИ ОД 10. ДО 14. АПРИЛА 2015. ГОДИНЕ.

Čítať ďalej...

Обавештење Савета за безбедност саобраћаја општине Стара Пазова

1-grb-opstineСавет за безбедност саобраћаја општине Стара Пазова расписао је конкурс за суфинансирање програма и пројеката из области "УНАПРЕЂЕЊЕ САОБРАЋАЈНОГ ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА КОД ДЕЦЕ И МЛАДИХ" у општини Стара Пазова за 2015. годину.

Čítať ďalej...

Обавештење Комисије за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања породица интерно расељених лица

1-grb-opstineКомисија за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања породица интерно расељених лица кроз набавку грађевинског материјала, разматрала је захтеве поднете на Јавни позив за доделу средстава за набавку грађевинског материјала намењеног побољшању услова становања интерно расељених лица док су у расељеништву и након извршеног бодовања огласила коначну листу првенства подносилаца захтева.

Čítať ďalej...

Обавештење Комисије за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања интерно расељених лица

1-grb-opstineКомисија за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања породица интерно расељених лица кроз набавку грађевинског материјала, разматрала је захтеве поднете на Јавни позив за доделу средстава за набавку грађевинског материјала намењеног побољшању услова становања интерно расељених лица док су у расељеништву, и након извршеног бодовања огласила предлог листе првенства подносилаца захтева (тзв. прелиминарна листа).

Čítať ďalej...

Захтев ЈП Дирекција за изградњу општине Стара Пазова за давање сагласности на одлуку о промени цене топлотне енергије

1-grb-opstineНа основу Закона о комуналним делатностима (Сл. гласник РС, бр. 88/11) и Уредбе о одређивању цена топлотне енергије (Сл. гласник РС бр. 125/2014), ставља се на увид Захтев за давање сагласности број 131-1/15 од 12.02.2015. године на Одлуку о цени топлотне енергије број: NO 10-30-2/15 од 10.02.2015. године Дирекције за изградњу општине Стара Пазова са прилозима, у поступку исходовања сагласности на промену цена топлотне енергије.

Čítať ďalej...

Обавештење Комесаријата за избеглице – Позив избеглицама из Босне и Херцеговине да се евидентирају за стамбено збрињавање

1-grb-opstineРади успешног наставка спровођења Регионалног стамбеног програма, који има за циљ да стамбено збрине 16.780 најугроженијих избегличких породица у Републици Србији, Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије позива све породице избеглица из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске, које нису решиле своје стамбено питање, да се евидентирају у локалном повереништву у периоду од 18. фебруара до 18. марта 2015. године.

Čítať ďalej...

Захтев ЈКП Водовод и канализација Стара Пазова за давање сагласности на промену цена воде и комуналних услуга

grb-vodovodНа основу Закона о комуналним делатностима (Сл. гласник РС, бр. 88/11) ставља се на увид Захтев за давање сагласности на промену цена воде и комуналних услуга бр. 626 од 09.02.2015.године и Одлука Надзорног одбора "Водовод и канализација" Ј.П. број 596 од 09.02.2015. године, у поступку добијања сагласности за обављање комуналне делатности снабдевања водом за пиће.

Čítať ďalej...