Обавештења

Коначна листа реда првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за стварање и побољшање услова становања доделом средстава за набавку грађевинског материјала породицама избеглица

Коначна листа реда првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за стварање и побољшање услова становања доделом средстава за набавку грађевинског материјала породицама избеглицаКомисијa за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања породица избеглих лица кроз набавку грађевинског мaтeријала разматрала је пријаве поднете на Конкурс за доделу помоћи у грађевинском материјалу за побољшање услова становања породицама избеглица на територији општине Стара Пазова саставила је и утврдила коначну листу реда првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за стварање и побољшање услова становања доделом средстава за набавку грађевинског материјала породицама избеглица.

Čítať ďalej...

Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 1819/3 од 20.08.2014. године, о усвајању измена и допуна ценовника комуналних услуга, ради давања сагласности

Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 1819/3 од 20.08.2014. године, о усвајању измена и допуна  ценовника комуналних услуга, ради давања сагласностиНа основу Закона о комуналним делатностима ( Сл. гласник РС, бр. 88/11) ставља се на увид Одлука Надзорног одбора ЈП Чистоћа Стара Пазова број 1819/3 од 20.08.2014. године, о усвајању измена и допуна ценовника комуналних услуга, ради добијања сагласности за обављање комуналних услуга.

Čítať ďalej...

Предлог листе првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи у грађевинском материјалу за побољшање основних услова становања породицама избеглица на територији општине Стара Пазова

Предлог листе првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи у грађевинском материјалу за побољшање основних услова становања породицама избеглица на територији општине Стара ПазоваКомисијa за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања породица избеглих лица кроз набавку грађевинског мaтeријала разматрала је пријаве поднете на Конкурс за доделу помоћи у грађевинском материјалу за побољшање услова становања породицама избеглица на територији општине Стара Пазова и након извршеног бодовања огласила предлог листе првенства подносилаца захтева за избор корисника помоћи за стварање и побољшање услова становања фодело, средстава за набавку грађевинског материјала породицама избеглица (тзв. прелиминарна листа).

Čítať ďalej...

Обавештење: престанак испоруке природног гаса у суботу

Обавештење престанак испоруке природног гаса у суботуОбавештавамо грађане Општине Стара Пазова да ће дана 23.08.2014. године (субота) доћи до прекида испоруке природног гаса у периоду од 06:00 до 21:00 часова, због украјања измештеног прикључног гасовода. Радове изводи ЈП Србијагас Нови Сад.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца на територији општине Стара Пазова

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комарацаОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да ће се третман сузбијања са земље и из ваздуха одраслих форми комараца извршити у временском периоду од 18.08. до 21.08.2014. године на територији општине Стара Пазова и то у следећим насељеним местима:

Čítať ďalej...

Одборници СО Стара Пазова се одрекли месечне накнаде за настрадале у поплавама

Одборници СО Стара Пазова се одрекли месечне накнаде за настрадале у поплавамаНа данашњој, 19. редовној седници одборника СО Стара Пазова, уз дневни ред и најважнија текућа питања, након уводног сагледавања тешког стања у коме се, услед трагичних временских непогода, нашао велики број локалних самоуправа у нашој земљи, свих 48 одборника су се у циљу помоћи једногласно одрекли својих месечних накнада у појединачном износу од 20.000 динара.

Čítať ďalej...

Извештај Општинског Штаба за ванредне ситуације

Извештај Општинског Штаба за ванредне ситуацијеУ протекла два дана у свим насељима Општине Стара Пазова настављене су активности у оквиру помоћи угроженим подручјима и евакуисаним грађанима кроз спровођење најразличитијих активнпсоти. Штаб за ванредне ситуације успешно координара све службе и раположиво људство, како би се брзо и ефикасно одговорило на апеле, који из сата у сат стижу из других општинских и градских Штабова, због неопходне помоћи у храни, води, средствима за хигијену, помоћ у брањењу и утврђивању насипа итд. Одлука Општинског Штаба је да на сваки апел реагује најбрже могуће и сходно могућностима са којима се располаже у датом моменту, као и кроз тражење подршке од стране институција, компанија или приватника како би се обезбедили или отпремили технички уређаји и опрема попут пумпи, агрегата и свега другог што диктира ситуација и што је је неопходно на лицу места.

Čítať ďalej...

Обавештење о отказивању свих манифестација и догађаја

Обавештење о отказивању свих манифестација и догађајаОбавештавамо све грађане да, због тешке ситуације у целој земљи изазване обилним падавинама, поплавама и трагедијом, која је задесила многе људе из угрожених продручја, као и због тродневне жалости која је проглашена, отказујемо све раније планиране манифестације и догађаје.

Čítať ďalej...

Ускоро креће сакупљена помоћ угроженим грађанима

Ускоро креће сакупљена помоћ угроженим грађанимаДобровољци да се јављају Штабу на тел: 311-999 ради обавештења када хитно затреба помоћ. На данашњој седници Oпштинског штаба за ванредне ситуације донет о је неколико важних одлука. Као и раније, ради благовремених мера сагледано је које потенцијалне опасности долазе из правца Сремске Митровице и околних општина, а затим је било речи о активностима, које су спроведене од јутрос и у току дана. Током дана због загађења пијаће воде, које је проглашено у Сремским Михаљевцима и Обреж упућена је већа количина воде, а око 15 часова организован је и један аутобус добровољаца ради утврђења одбране на насипима у Купинову. У току је припрема 1000 векни хлеба који ће по захтеву бити достављен Републичком штабу за ванредне ситуације.

Čítať ďalej...