Обавештења

Донето решење о одобравању цена топлотне енергије за крајње купце за грејну сезону 2016/2017 године

grb-thumbНа основу члана 363. став 4. Закона о енергетици ("С. гласник РС" број 145/14), члана 28. став 2. Закона о комуналним делатностима ("Сл. гласник РС" број 88/11, 46/14-одлука УС), члана 64. тачка 10а. Статута општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема" број 26/08 и 5/13) и таћке 10.3 Методологије која је саставни део Уредбе о утврђивању Методологије за одређивање цене снабдевања крајњег купца топлотном енергијом ("Сл. гласник РС" бр. 63/15), а у вези Закључка Општинског већа општине Стара Пазова број 06-74-4/2016-IV од 30. септембра 2016. године, Председник општине Стара Пазова дана 30. септембра 2016. године, донео је Решење о одобравању цена топлотне енергије за крајње купце за грејну сезону 2016/2017 године.

Čítať ďalej...

Обавештење о донетој Одлуци о решавању стамбених потреба избеглица доделом помоћи при куповини сеоске куће са окућницом и доделом пакета помоћи са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броју освојених бодова

grb-thumbНа основу Споразума о донацији закљученог између Банке за развој Савета Европе и Републике Србије, у оквиру Регионалног стамбеног програма - Потпројекат 2. и члана 7.број 7.2. Уговора о гранту у оквиру потпројекта 2. у оквиру Регионалног стамбеног програма, закљученим између Комесаријата за избеглице и миграције (у даљем тексту: Комесаријат), „ЈУП - Истраживање и развој” д.о.о. (у даљем тексту: ЈУП) и Општине Стара Пазова,у даљем тексту: Општина), број: 9-9/327 од 14.10.2015. године, и члана 9. став 3. Правилника о условима и мерилима, поступку и начину рада Комисије за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица при куповини сеоске куће са окућницом и доделе пакета помоћи, а у вези са чланом 19. став 8. Закона о избеглицама („Службени гласник РС”, број: 18/92, „Службени лист СРЈ”, број: 42/02 - СУС и „Службени гласник РС”, број: 30/10), Комисија за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица при куповини сеоске куће са окућницом и доделе пакета помоћи дана 26.05.2016. године доноси Одлуку о решавању стамбених потреба избеглица доделом помоћи при куповини сеоске куће са окућницом и доделом пакета помоћи са листом корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броју освојених бодова.

Čítať ďalej...

Решење о именовању вршиоца дужности директора јавног предузећа "Општинска стамбена агенција Стара Пазова"

grb-thumbНа основу члана 52. а у вези члана 24. Закона о јавним предузећима ("Сл. гласник РС" број 15/16) и члана 33. тачка 10. Статута општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема" број 26/08 и 5/13) Скупштина општине Стара Пазова на седници одржаној 09. септембра 2016. године, донела је Решење о именовању вршиоца дужности директора јавног предузећа "Општинска стамбена агенција Стара Пазова".

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца

grb-thumbОбавештавају се грађани насељених места општине Стара Пазова и то: Сурдук, Белегиш, Стари Бановци и Нови Бановци да ће се ванредна акција сузбијања са земље одраслих форми комараца извршити у временском периоду од 02.09. до 04.09.2016. године од 19:00 до 22:00. сати уколико се стекну оптимални метеоролошки услови.

Čítať ďalej...

Обавештење о одржаном састанку представника Развојног фонда АПВ и општине Стара Пазова

grb-voj-praviУ четвртак, 18. августа 2016. године у општини Стара Пазова одржан је састанак са представницима Развојног фонда Аутономне Покрајине Војводине. Тема састанка била је унапређење сарадње Општине и Фонда у погледу пружања информација и техничке подршке привредницима и пољопривредницима о јавним конкурсима које расписује Фонд.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца

grb-thumbОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да ће се акција сузбијања са земље и из ваздуха одраслих форми комараца извршити у временском периоду од 19.08. до 21.08.2016. године на територији општине Стара Пазова и то у следећим насељеним местима: Голубинци, Крњешевци, Војка, Нова Пазова, Стара Пазова, Нови Бановци, Стари Бановци, Белегиш и Сурдук, укључујући и приобаље Дунава.

Čítať ďalej...

Обавештење пољопривредним произвођачима–испитивање узорака земљишта-контрола плодности

grb-thumbОпштина Стара Пазова, као наручилац услуге испитивања узорака земљишта–контрола плодности, у сарадњи са ПСС обавештава пољопривредне произвођаче да узорке земљишта са попуњеним Захтевима могу предати у својим МЗ.

Čítať ďalej...

Обавештење о термину сузбијања одраслих форми комараца

grb-thumbОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да ће се третман сузбијања са земље и из ваздуха одраслих форми комараца извршити у временском периоду од 08.07. до 10.07.2016. године на територији општине Стара Пазова и то у следећим насељеним местима: Голубинци, Крњешевци, Војка, Нова Пазова, Стара Пазова, Нови Бановци, Стари Бановци, Белегиш и Сурдук, укључујући и приобаље Дунава.

Čítať ďalej...

Обавештење спортским клубовима - допис о подацима о броју деце која се баве такмичарским спортом

grb-thumbОдељење за спорт и омладину Општинске управе општине Стара Пазова обавештава спортске клубове дописом о Подацима о броју деце која се баве такмичарским спортом да је новим Законом о спорту предвиђено бесплатно утврђивање опште здравствене способности деце од 6 до 14 године која су у систему спорта (такмичари изван школског спорта) кроз чланство у спортским организацијама.

Čítať ďalej...