• Prečítané: 7479x

8. Регионални сајам привреде у Новој Пазови

8. Регионални сајам привреде у Новој ПазовиУ четвртак, 09. октобра почиње осми Регионални сајам привреде у Новој Пазови, који је прошле године постигао значајан успех окупивши око 100 излагача, домаћих, али и страних учесника, из области металне и пластичне галантерије, прераде дрвета, хемијске индустрија, ИТ опреме, грађевинарства, текстила, обуће, прехрамбене индустрије, механизације, пољопривреде, туризма и угоститељства.

Циљ сајма je да се на једном месту окупи што већи број успешних пословних људи и грађана, чиме се омогућава размена информација и директно успостављање пословних контаката у корист даљег развоја приватног предузетништва на територији Општине и региону Срема.

И ове године очекује се интересовање бројних успешних привредника, затим привредника који су у успону свог пословања, који желе да се представе широкој публици различитих интересовања и области, као и представницима најјуже повезаних струка и делатности.

Будите и Ви део излагачког миљеа овогодишњег Регионалног сајма привреде. Уврстите се међу оне који се истрајно боре за своје место у великој тржишној утакмици! Све додатне информације можете видети на интернет презентацији сајма на адреси: sajamprivrede.starapazova.rs.

За учешће се можете пријавити попуњавањем и доставом формулара

Добро нам дошли јер ...