• Prečítané: 7160x

Јавни позив о условима за остваривање права првенства закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији Републике Србије

grb-thumbУ складу са одредбама Уредбе о условима, начину и поступку за остваривање права првенства закупа, критеријумима за утврђивање висине закупнине за право првенства закупа, као и документацији која се доставља уз захтев за остваривање права првенства закупа („Службени гласник РС”, број 105/16 од 26. децембра 2016. године) Комисија за давање сагласности на инвестициони план уз предлог мера за реализацију закупа у поступку остваривања права првенства закупа пољопривредног земљишта, образована Решењем министра пољопривреде и заштите животне средине бр. 119-01- 395/2016-09 од 18.10.2016. године (у даљем тексту: Комисија), расписује Јавни позив о условима за остваривање права првенства закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији Републике Србије и документацији која се доставља уз захтев за остваривање права пречег закупа.

Са линка у прилогу можете се више информисати о Јавном позиву за остваривање права првенства закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији Републике Србије, као и преузети потребна документа: