• Prečítané: 5942x

Јавни позив за подношење захтева за доделу једнократне новчане помоћи младим талентима у области културе и уметности

1-grb-opstineНа основу члана 10. Одлуке о начину пружања помоћи младим талентима у области културе и уметности (''Службени лист општина Срема, бр. 17/10 и 44/10), Комисија за помоћ младим талентима у области културе и уметности упућује јавни позив за подношење захтева за доделу једнократне новчане помоћи младим талентима у области културе и уметности.

Право на доделу помоћи имају студенти основних и постдипломских студија старости до 26 година са просечном оценом најмање 9,00 диплома ''Најбољи студент факултета'', ''Најбољи студент Универзитета уметности'', награде са признатих такмичења у земљи и иностранству.

Право на једнократну финансијску помоћ имају студенти високошколских установа чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе.

Сви кандидати морају имати пребивалиште на територији општине Стара Пазова најмање две године и испуњавати услове предвиђене Одлуком о начину пружања помоћи младим талентима у области културе и уметности.

Захтев се подноси на јединственом обрасцу – пријави, са образложењем и одговарајућим писменим доказима у просторијама Центра за културу Стара Пазова, ул. Светосавска бр. 27. са назнаком: ''За младе таленте у области културе и уметности''

Рок за подношење пријава је од 28.1.2016. до 19.2.2016. године.

Обрасци се могу преузети са званичне интернет странице општине Стара Пазова, или са сајта Центра за културу Стара Пазова, као и на инфо пулту Општинске управе општине Стара Пазова, Светосавска 11, сваког радног дана од 7:30 до 15:00 сати.

Непопуњене и непотпуне пријаве неће се узимати у обзир.

Преузмите документа:

Текст конкурса

Образац за пријаву на конкурс за доделу помоћи студентима-младим талентима у области културе и уметности