• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Председник Покрајинске владе, Игор Мировић, у присуству директора Управе за капитална улагања АП Војводине, Недељка Ковачевића, уручио је у среду, 31. јануара Уговор о преносу средстава по јавном конкурсу за финансирање и суфинансирање пројеката првом човеку старопазовачке општине, Ђорђу Радиновићу.

„Поносан сам што је општина Стара Пазова последњих пет година веома успешна и што смо успели да, и уз помоћ дела средстава добијених кроз подршку покрајинских и републичких органа, спроведемо у дело оно што смо раније зацртали, а то су бројни инфраструктурни пројекти у свим насељима општине подједнако. Ове године, захваљујући подршци Управе за капитална улагања, у Старим Бановцима започећемо изградњу савремене спортске хале, налик на вишенаменску халу коју смо већ изградили у Голубинцима. У Подунављу се већ увелико ради. У току је друга фаза радова на уређењу центра Нових Бановаца код храма, а изводе се радови и на реконструкцији центара Сурдука и Белегиша“, изјавио је Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова.

„Најважнији пројекти су пред нама, данас смо доделили уговоре за реализацију 36 пројеката на територији 29 градова и општина у АП Војводини, у вредности од око 2 милијарде динара. Ови пројекти се односе углавном на области саобраћајне инфраструктуре, локалног и регионалног економског развоја, водоснабдевања и заштите воде, предшколског образовања, развоја спорта и области енергетске ефикасности. У овој години индекс капиталне потрошње повећан је са 24 на 37 – 38 процената, што говори да се повећавају износи који се инвестирају у капиталне пројекте. Нови конкурс Управе за капитална улагања биће расписан у јулу месецу, те се надам да ће сви градови и општине наставити са праксом успешног аплицирања и даљег развоја својих насеља“, објаснио је медијима Игор Мировић, председник Покрајинске владе.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova