• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Више од пола века је дуга традиција награђивања успешних спортиста, а поред овог вида подршке развоју и омасовљењу спорта на локалу, Општина Стара Пазова редовно прати и све њихове потребе, те упоредо са реализацијом пројеката и инвестиција у другим областима, значајна средства улаже и у изградњу, обнову и санацију спортских објеката. Додела ових награда доказ је да општина Стара Пазова прати све резултате старопазовачких спортиста, цени њихов труд, напоран рад и велика одрицања.

„Честитам вам свима, сви сте ви наш понос! Вођени мишљу да овај гест са наше стране ствара код младих људи подстрек да се више окрену спорту и здравим навикама, да наставе да ређају успехе, медаље и пехаре, наставићемо и даље да негујемо ову традицију и да улажемо у спорт и спортске објекте. Хвала вам што својим трудом и сјајним резултатима подижете углед наше општине.“, изјавио је на свечаности први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

Спортиста године у општини Стара Пазова за 2017. је Никола Вуковић из Старих Бановаца, кошаркаш КК „Дунав“ Стари Бановци и члан екипе Земуна, која је освојила титулу светског првака у баскету 3 на 3. Титулу најбоље екипе освојиле су девојке ЖОК „Јединство“ Стара Пазова. Награђени су и најбољи тренери, пионир, кадет, јуниор, спортски радник, спортиста са инвалидитетом, спортиста у школском спорту, а посебне награде додељене су за допринос развоју спорта, за остварене резултате и за масовност у спорту.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Zúčastnite sa ankety

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova