• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

"Најбитније је да се организује више оваквих сајмова, у различитим градовима, јер би то допринело развијености целе Републике Србије", нагласио је министар и похвалио председника општине Стара Пазова Ђорђа Радиновића, на вредном труду и раду, што доказују резултати о броју незапослених у овој општини.

Према подацима РЗС из Анкете о радној снази за 2. квартал 2017. године, навео је он, анкетна стопа незапослености никад није била мања и износи 11,8 одсто, а резултат је вредног и напорног рада Владе Србије.

"Захваљујући председнику Републике Србије Александру Вучићу, који је као председник Владе Србије поставио стратегију и смернице како да се боримо за смањење незапослености, против сиве економије и рада на црно, данас ова Влада има овакве резултате", рекао је министар Ђорђевић.

Према његовим речима, Влада, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и даље ће радити на економском развоју Србије и вишем стандарду свих наших грађана.

Циљ Регионалног сајма привреде јесте упознавање са новим занатима и вештинама који су у складу са данашњим временом и технологијама, што отвара могућност да се привредно окружење осавремени, а самим тим повећа учешће наших предузетника на све већем и захтевнијем тржишту.

Овогодишњи Сајам привреде окупиће више од 100 излагача међу којима ће, поред привредника из наше земље, прилику имати да се представе и излагачи из држава у окружењу.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova