• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Радови на најављиваним пројектима за ову годину су увелико у току. Поред изградње новопазовачке петље на аутопуту Е-75, још један битан инфраструктурни пројекат за грађане општине Стара Пазова је у фази реализације.

У питању је изградња две кружне раскрснице на поменутом путном правцу и то:

  • кружни ток (раскрсница) на излазу из насеља Стара Пазова (улица Подунавског партизанског одреда и Вука Караџића) и
  • кружни ток (раскрсница) Бановачке улице и почетка крака за излаз на аутопут Е-75 у правцу Београда

Изградња обе кружне раскрснице представља другу и шесту, од девет пројектом предвиђених фаза, за радове на реконструкцији државног пута II A реда 127, Стара Пазова – Стари Бановци, и представља једну од најсложенијих и најзахтевнијих инвестиција јер се у потпуности мењају постојеће саобраћајнице.

Инвестиција коју финансира Општина Стара Пазова, према уговореној вредности радова, износи око 39 милиона динара. Тренутно се изводе радови при самом надвожњаку на ауто путу Е-75, правац од Старих Бановаца ка Старој Пазови, односно на краку укључења, тј. искључења на аутопут.

Функционисање саобраћаја – апел возачима за опрез

За време извођења радова на изградњи поменутих кружних раскрсница, саобраћај ће се одвијати успорено у периоду од 14. јуна до 28. августа, па апелујемо на све возаче, који користе ову деоницу пута, да буду изузетно пажљиви и да своју вожњу прилагоде тренутним условима пута.

Укратко о току пројекта

Прошле године завршена је прва, од укупно девет фаза пројекта реконструкције пута Стара Пазова – Стари Бановци, односно комплетно су реконструисане улице Светосавска и Вука Караџића, при чему је потпуно замењен асфалт, а сама саобраћајница је проширена и адаптирана за транспортни саобраћај. Урађени су и нови ивичњаци, ћуприје и прилази кућама као и бочне прилазне рампе.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova