• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Током посете локалних самоуправа од стране директора РФВ господина Горана Савића договорено је да ће се сарадња у будућем периоду интезивирати и подићи на виши ниво јер управо локална самоуправа и фонд морају заједничким снагама подстаћи развој привреде и пољопривреде. У сврху тога, стручна лица Развојног фонда су представнике локалних самоуправа упознали са садржајем јавних позива, детаљније презентовали и отклонили евентуалне недоумице које се могу појавити код заинтересованих корисника. Резултат оваквог вида сарадње је свакако подизање капацитета градова и општина када је у питању пружање услуге потенцијалним клијентима РФВ који желе да уз помоћ повољних услова финансирања унапреде своје пословање.

На састанку је договорено да ће до краја године представници Развојног фонда одржати презентацију у сваком граду и општини на територији Аутономне Покрајине Војводине како би заинтересованим привредницима и пољопривредницима приближили актуелне позиве.

Развојни фонд АПВ тренутно има отворених 11 јавних конкурса, од којих је 5 намењено правним лицима и предузетницима са територије Војводине, 5 је намењено носиоцима регистрованих пољопривредних газдинстава, док је 1 намењен МСПП сектору, удружењима грађана, као и јединицама локалне самоуправе, јавним предузећима, институцијама и установама чији је оснивач јединица локалне самоуправе и то за предфинансирање пројеката ЕУ и билатералних донатора.

У свим јавним конкурсима и даље постоје расположива средства и Развојни фонд АПВ прима пријаве. Више о сваком конкурсу можете погледати на званичном сајту РФВ.

Важно је напоменути да ће Развојни фонд АПВ заједно са Покрајинским секретаријатом за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Покрајинским секретаријатом за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајинским фондом за развој пољопривреде и Гаранцијским фондом Аутономне покрајине Војводине одржати конференцју у Великој сали Скупштине Аутономне покрајине Војводине у понедељак 24. октобра 2016. године са почетком у 10:30h.

Теме конференције су: унапређење механизма коришћења средстава из покрајинских извора финансирања, аспекти домаће аграрне политике и видови боље вертикалне и хоризонталне повезаности различитих нивоа власти, стога позивамо све заинтересоване носиоце привредних активности да присуствују догађају.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova