• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Пријем и сусрет, који је уприличен у Патријаршији у Београду, био је надасве срдачан, а поред разговора о до сада урађеним обимним пројектима подршке, које је иницирао и спровео председник Радиновић предводећи ову сремску Општину, било је разговора и о будућим плановима, посебно и о изградњи новог храма у насељу Бановци-Дунав, што ће бити велика радост за целу Српску Православну Цркву и житеље овог насеља.

Заједно са председником Радиновићем, на пријему је био и председник ГО Палилула Александар Јовичић, који је такође остварио лепу сарадњу са Српском Православном Црквом, нарочито у смислу подршке јединственом пројекту, званичног гласила Српске Православне Цркве за децу - листа Светосавско звонце, творца пројекта под називом ”Стопама наших предака". Два председника су заједно са још три госта Његове Светости у наставку пријема разговарали о веома позитивним резултатима поменутог пројекта, коме су свако понаособ значајно допринели.

Захваљујући овом успешном пројекту и његовом едукативном, културном и практичном карактеру, преко 250 најталентованијих ђака основних и средњих школа из читавог региона: Србије, Републике Српске, Федерaције БиХ и Црне Горе, путовало је на острво Крф у Грчку. Као учесници акције посебно су се истакли и награђени ученици основних школа из наше Општине, који се на основу својих успеха бирају сваке године.

На крају сусрета, Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј уручио је г. Ђорђу Радиновићу, у име захвалности и као сведочанство његовог доприноса, Грамату за несебично залагање и помоћ СПЦ и њеној мисији и пожелео сваког добра и напретка од Бога на одговорним пословима које обавља.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova