• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Преко 20 послодаваца у сарадњи са Националном службом за запошљавање на овогодишњем Сајму понудило је више од 500 радних места за запошљавање различитих профила, од радника са најнижом квалификацијом до оних са високом стручном спремом. Међу послодавцима потребу за новом радном снагом исказале су и велике компаније попут белгијског Делез-а (Delhaize), старопазовачког Медиуса, француског Хатчинсона (Hutchinson), немачког ИГБ-а (IGB) и многих других.

Један од циљева одржавања Сајма запошљавања је директно сусретање понуде и тражње, али и промоција незапослених лица у циљу задовољавања потреба и најзахтевнијих послодаваца.

Одзив лица која су на овај начин аплицирала за посао је био изузетно добар, а међу посетиоцима је био и велики број средњошколаца који су се већ сада интересовали за компаније и њихове потребе за различитим профилима, како би након школовања лакше нашли запослење.

Уколико сте пропустили овај Сајам запошљавања, наредни је планиран за 10. октобар у Вршцу.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova