• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Радове у улици Вука Караџића где се тренутно ради на уклањању старе конструкције пута и ископу, обишао је Милан Беара, заменик председника општине Стара Пазова, и овом приликом разговарао са мештанима и власницима фирми у овом делу насеља. Завршетак радова на овој деоници је планиран за крај јуна, а вредност радова је око 40 милиона динара. По завршетку реконструкције коловоза у улици Вука Караџића кренуће се у реализацију II фазе пројекта (од укупно IX) односно почеће изградња кружне раскрснице на изласку из Старе Пазове. Док трају радови извођач ће изаћи у сусрет фирмама, које послују овде и повремено омогућити прилаз и пролаз за доставна и друга возила.

„Део I фазе реконструкције пута се наставља са радом, мењамо комплетну подлогу од цркве Св. Илије у правцу према ауто-путу, тачније до улаза у насеље Стара Пазова, где ће потом бити настављена II фаза, која подразумева изградњу кружне раскрснице. Све фирме, које послују на деоници где се ради, имаће обезбеђен прилаз и могућност да у одређеним моментима дођу до истих, јер је са извођачима радова тако договорено. Омогућиће се да истоваре робу или утоваре, да функционишу и минимално трпи њихов посао до краја месеца и завршетка радова. Грађане молимо за стрпљење, као и да користе алтернативне правце док се посао не заврши“, изјавио је Милан Беара, заменик председника.

Саобраћај на новоуређеној деоници у Светосавској улици

Почетком јуна завршена је реконструкција 1.400м пута у Светосавској улици у којој је комплетно постављен нови шири коловоз, саобраћајница је сада погодна за транспортни саобраћај.

Урађени су ивичњаци, нова подлога, нови асфалт, проширен је пут на 6,5м. Пут је предвиђен и за теретни саобраћај, јер сада има велику подлогу и носивост, остало је још да се ураде бочне прилазне рампе и да се прилази тј. ћуприје, које су претходно имале асфалтну или бетонску подлогу, а које су због радова и проширења уклоњене, врате у првобитно стање.

До сада је пут II реда био у веома лошем стању, а захваљујући труду и залагању локалне самоуправе радови на реконструкцији, ове и за грађане и за привреду веома битне саобраћајнице, почели су у априлу месецу. Због комплексности пројекта реконструкције и саобраћаја, који ће увек у одређеном режиму бити у функцији, реконструкција читаве деонице пута Стара Пазова – Стари Бановци радиће се у укупно IX предвиђених фаза.

Видео прилог РТВ Стара Пазова

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova