• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

За председника Скупштине општине Стара Пазова са 31 гласом за и 13 гласова против, изабран је Горан Јовић из коалиције око Пазовачког покрета. Одборник Српске напредне странке Живојин Гаврић је са 34 гласа за и седам против, изабран је за заменика председника СО Стара Пазова. На предлог Горана Јовића са 35 гласова за, подржано је да за секретара Скупштине општине буде изабрана, досадашњи секретар, Весна Јовановић. Даљом процедуром на предлог Одборничке групе Српске напредне странке, одборници су изабрали председника и чланове Мандатно административне комисије, да би затим била најављена наредна седница СО Стара Пазова ради даљег констутисања органа.

На трећој седници СО Стара Пазова Ђорђе Радиновић је, на предлог председника Скупштине општине Горана Јовића, убедљивом већином гласова, изабран за председника Општине Стара Пазова, чиме је добио други четворогодишњи мандат у локалној самоуправи. За заменика председника Општине изабран је Милан Беара, а на предлог Ђорђа Радиновића, одборници су изабрали нови сазив Општинског већа.

Нови састав Већа чине: Зденко Гашић, Славиша Костић, Марио Анић, Драгослав Бонђи, Биљана Глишић, Радоје Благојевић, Душан Сарапа, Јездимир Ашћерић, Драган Дроњак, Ђорђе Вукашинац и Петар Преочанин. На сталном раду у општини Стара Пазова биће Радоје Благојевић, Драгослав Бонђи и Душан Сарапа. Након положених заклетви завршена је и поменута трећа седница истог дана у 16:39 часова.

Радити још боље и ефикасније, завршити започето и оснажити даљи привредни развој

Изабрани председник Општине Ђорђе Радиновић, још једном је потврдио да се у новом четворогодишњем мандату може очекивати само бољи и квалитетнији рад комплетне локалне самоуправе и наставак бриге о грађанима. Међу приоритетне задатке у развојној стратегији коју спроводи, председник Радиновић је пре свега издвојио реализацију изградње канализационе мреже у свим местима и улагање у инфраструктуру ради квалитетнијег живота грађана.

„Веома сам срећан што су грађани општине Стара Пазова на изборима указали велико поверење Српској напредној странци, јер је тиме потврђено да је народ препознао велики труд који смо уложили до сада. Одборници који и представљају народ су мени и нашој локалној политици поново указали поверење. То се у Старој Пазови дешава први пут од кад је уведен вишестраначки систем тј. чињеница да је један председник успео да и за други мандат добије поверење већине. Заиста сам поносан на то и то ме охрабрује пред изазовима и великим послом који ме чекају. Ми смо у предизборној кампањи грађанима рекли на шта ћемо ставити акценат, а то је и даље привлачење инвеститора и страних и домаћих, односно запошљавање што већег броја људи са територије наше Општине. То је значајно из више разлога и за грађане и општину у целини, а радићемо и на побољшању инфраструктуре за што боље услове живота наших грађана. Налазимо се на рубу главног града и трудићемо се да све основне вредности живота, које престоница нуди, буду могуће и у општини Стара Пазова“, поручио је председник Радиновић у свом првом јавном обраћању у другом мандату.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova