• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Поред значајне повољности за кориснике муниципалних обвезница, која се огледа у високој стопи, у смислу штедње тј. 6% на годишњем нивоу, свако физичко и правно лице или инвеститор, уписом обвезница, директно могу учествовати у реализацији више инфраструктурних локалних пројеката:

  • реконструкцији центра Нове Пазове
  • изградњи спортске сале са кугланом у насељу Голубинци
  • као и изградњи вртића у насељу Белегиш

"Модел мунипалних обвезница, је новитет на националном нивоу, и наша Стара Пазова је друга по реду, одмах иза града Шапца, која ће употребити овај иновативни начин да, у сарадњи са грађанима и правним лицима и компанијама, реализује виталне инфраструктурне пројекте. Значајно је што кроз овакав вид сарадње, грађани својим новцем, уз штедњу коју остварују, истовремено дају допринос уређењу локалне средине у којој живе. Интересовање је на високом нивоу, а наша намера је да у скоријој будућности сличним активностима, спроведемо и друге пројекте у интересу грађана", поручио је председник Ђорђе Радиновић у свом обраћању.

Филип Стикић, директор Дирекције Уникредит банке, за пословање на финансијском тржишту каже да је велико интересовање за упис муниципалних обвезница Општине Стара Пазова, и изразио очекивање да ће до 19. маја, бити продата читава емисија од 12.500 обвезница, номиналне вредности 10.000 динара.

Позивају се сви грађани, физичка и правна лица или инвеститори да се упознају са условима уписа муниципалних обвезница Општине Стара Пазова кликом на ЛИНК и да једноставном процедуром и предвиђеном уплатом постану власници обвезница.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova