• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Дистрибутивно-логистички центар површине 20.730 квадратних метара свечано су отворили Мирослав Мишковић, председник компаније Делта Холдинг, Војин Милић, генерални директор ДТС-а и председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић у присуству пословних партнера компаније и пријатеља сарадника.

Објекат, чија је изградња трајала мање од осам месеци, се налази у старопазовачкој централној (индустријској) радној зони која ће ускоро путем петље директно бити повезана на најдужи европски мећународни аутопут Е-75 (Београд-Будимпешта), који спаја крајњи север Европе (Краљевину Норвешку) и југ Европе (Грчку), уз већ постојећу везу на аутопут (Београд-Загреб- Љубљана) Е-70, два међународна правца Паневропског Коридора 10.

На овај начин, старопазовачка индустријска зона ће, захваљујући пројекту изградње петље коју је иницирала локална самоуправа и захваљујући подједнакој удаљености од Београда и Новог Сада, близини међународног аеродрома „Никола Тесла“ и будућег претоварног карго-центра Батајница, постати једна од најперспективнијих индустријских зона у Републици Србији.

„Поносни смо што овде у општини Стара Пазова, поред страних инвеститора имамо и домаће компаније које у свом пословању могу да постигну високи европски стандард, о чему сведочи и овај велелепни објекат будућег дистрибутивног центра компаније Делта Транспорни Систем. Заједно са домаћим и страним инвеститорима стварамо снажнију привреду, која ће са новим радним местима за становништво и подстицајем за прикључивање привредника кроз могућу сарадњу, створити бољи укупни економски амбијент, како за грађане, тако и за привреду. Ово је сложен процес, који захтева континуитет, професионални однос и одговорност у раду локалне самоуправе за који се залажемо и чије резултате данас овде видимо“, истакао је председник Општине поводом свечаног отварања Делтиног објекта.

„Најважнија вест данас је отварање 400 нових радних места“, поручио је председник компаније Делта Холдинг Мирослав Мишковић и додао: „Ново запошљавање данас је најважнији задатак и државе, и нас из привреде“. Присутнима се обратио и Војин Милић, генерални директор Делта Транспорног Система (ДТС) који је нагласио да укупна инвестиција износи 10,2 милиона евра, уз податак да ће Делта Транспортни Систем моћи да прихвати и дистрибуира 3.000 палета робе на дан и да опслужи мрежу од 15.000 купаца широм Србије. „Са таквом инфраструктуром Делта Транспортни Систем постаје један од лидера у области домаћег транспорта, складиштења, шпедиције и логистике“, закључио је на крају свог обраћања.

Капацитет Дистрибутивно-логистичког центра је 26.000 палетних места, различитих температурних режима, од -20 до +25°Целзијуса.

О компанији

Делта Транспортни Систем је једна од водећих компанија у области домаћег транспорта робе широке потрошње, са флотом од преко 500 возила и радним капацитетом од 3.000 испорука дневно. Пружа услуге реномираним клијентима међу којима су и: Делез, Меркатор, Метро, Адидас, Кока-Кола, Ал Хокаир, Нестле, Нектар, Форма Идеале, Лесафре и други.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova