• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Ђорђа Радиновића и других високих званица, домаћини скупа Џон Кирицис, генерални директор Делез Србија и Франс Милер, генерални директор Делез Групе, представили су објекат на 70.000m2, који по својим карактеристикама представља јединствен систем дистрибуције у Србији.

„Догађај којем данас присуствујемо од кључног је значаја за сектор трговине и робе широке потрошње за целу Србију. Ово је директан резултат добре сарадње са локалном самоуправом у Старој Пазови, али и потврда наше стратешке опредељености развоју на тржишту Србије, улагањима у стални раст и ширење пословне мреже, као и одговорном пословању наше компаније у свим сегментима“, истакао је Џон Кирицис, генерални директор Делез Србија.

"Велико је задовољство да се осврнемо на чињеницу да ће Делез Група у наредним годинама уложити још више у нашу земљу, те да ће овде у Старој Пазови запослити још 400 радника до краја ове године“, изјавио је приликом свог обраћања на свечаности Александар Вучић, премијер Владе Републике Србије захваливши притом Делез Групи, која данас запошљава 11.000 запослених широм Србије уз редовна примања, као и на томе што ова компанија своје обавезе према држави измирује на време.

„Ово је велики дан за нашу Општину, јер смо сведоци једне од најважнијих директних инвестиција, овде у IV индустријској зони општине Стара Пазова. Улога и значај доласка компаније Делез Србија је вишеструк, а између осталог потврђује и да је наша локална самоуправа добар и поуздан партнер, који је спреман да одговори на највише стандарде. Показатељ изузетне сарадње је и чињеница да је компанија финансирала и изградњу канализационе мреже у дужини од три и по километра, изградила кружни ток на путном правцу Стари Бановци – Војка са приступним путем до Делез Дистрибутивног центра, као и део водоводне мреже од раскрснице путева: Стара Пазова-Нова Пазова и Стари Бановци–Војка, до самог објекта, односно дистрибутивног центра компаније. Поносни смо на досадашње резултате и желимо да и даље, преданим радом заједнички градимо бољу будућност наших грађана“, истакао је Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова.

Нови систем дистрибуције обезбедиће већу безбедност и квалитет производа за крајњег потрошача. “За овај пројекат било је важно да међународно искуство и знање које имамо у овој области пренесемо на српско тржиште, и на тај начин наставимо пословање по највишим стандардима. Центар у Старој Пазови био је изазован пројекат који ће допринети још јачем увезивању Групе са српским тржиштем. Одрживо пословање је наше стратешко опредељење, чиме се обавезујемо да ће наш посао расти само у складу са локалном заједницом, становништвом и природном средином. Од рада новог Дистрибутивног центра корист имају сви, држава и друштво у целини, Стара Пазова, ми као компанија и пре свега потрошачи“, истакао је Франс Милер, председник и генерални директор Делез Групе.

У Дистрибутивном центру, који је изграђен за свега 14 месеци, посао ће у наредним годинама моћи да нађе 750 радника, док ће до краја 2014. биће запослено 400 људи. Свакога дана ће се испоручивати 6500 палета, што је количина робе довољна за снадбевање 500 продавница која може да подржи растућу малопродајну мрежу ове компаније у региону. Објекат је повезан са три кључна путна правца - Коридор 10, аутопут Е75 и обилазница око Београда. Око 250 шлепера дневно ће моћи да крене из овог објекта, а на располагању ће бити 120 утоварно-истоварних места.

Дистрибутивни центар је енергетски ефикасна зграда, а савремени материјали коришћени у изградњи омогућиће већу енергетску ефикасност зграде са и до 15 одсто мањим карбонским отиском. Центар ће омогућити и бољу регулацију и праћење свих параметара који су од утицаја на очување квалитета и безбедности производа.

Видео прилог Радио Телевизије Србија

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova