• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Уговор је у тесној вези са Уговором о финансијској подршци за Суфинансирање унапређења институционалних и управљачких капацитета у јединицама локалних самоуправа у АП Војводини, који је 5. септембра ове године закључен између Општине Стара Пазова и Покрајинског секретаријата за међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу (бр. 401-1635/2014-02-20).

Потписници Уговора су били: председник Ђорђе Радиновић испред Општине Стара Пазова и директор Милан Мирић у име Регионалне развојне агенције Срема.

„Сарадња коју имамо са Регионалном развојном агенцијом Срема је вишеструка и ово је само један од важних пројеката које заједно спроводимо. Ми смо Општина која остварује убрзани развој и наставићемо да улажемо велики напор да наставимо са успесима на том путу, нарочито у домену планирања пројеката, њиховој што ефикаснијој реализацији“, нагласио је, између осталог, у свом обраћању председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић.

Регионална развојна агенција Срем, као партнер на овом Пројекту, биће задужена за извршење неколико услуга и активности потребних за реализацију Пројекта, што је предвиђено пројектном апликацијом, а то су:

  • Припрема акционог плана, пројектног фиша за капиталне пројекте
  • Припрема упутстава за повезивање са вишегодишњим оквиром за финансијско планирање и јачање јавно-приватног дијалога

Ревизија стратегије је пројекат, који траје осам месеци и којим ће се ревидирати постојећа Стратегија и таргетирати пројекти, који нису били обухваћени постојећим Акционим планом услед убрзаног развоја различитих области, за које је задужена и које спроводи Општина Стара Пазова.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova