• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

Пожелевши ђацима првацима брзо прилагођавање на нове обавезе и пуно успеха у будућем школовању, приборе је уз пригодан разговор са ученицима, уручила Биљана Чавић, начелница општинског Одељења за друштвене делатности и културу.

„Желим вам да будете срећни, да лепо учите и да својим радом и марљивошћу обрадујете своје наставнике, родитеље и све нас који бринемо о вама. Ово је симболичан поклон, који смо као локална самоуправа обезбедили у намери да вам, на самом почетку, помогнемо да се боље и лакше уклопите у окружење где ћете стицати нова знања, која ће вам бити велики ослонац у будућем животу, вашем одрастању и сазревању“, нагласила је у свом поздравном обраћању ученицима начелница Биљана Чавић.

Овог септембра, представници локалне самоуправе, поред ОШ „Растко Немањић Св. Сава“ у Новој Пазови, ОШ „Вера Мишчевић“ у Белегишу, ОШ „Симеон Араницки“ у Старој Пазови, посетили су и школу са најмање ђака првака у Општини, истурено одељење ОШ „Милан Хаџић“ из Војке, које се налази у Крњешевцима. Обиласку школе се овом приликом придружио и Срђан Савић, председник савета МЗ Крњешевци како би сви заједно присуствовали часу наставе и дружењу са ученицима неколико одељења. Чињеница да су најмање одељење првог разреда у Општини, није обесхрабрила Eмилију, Бојана и Марка да се за само неколико дана уклопе са својим другарима из старијих разреда.

Истовремено током трајања најављеног обиласка, директори и наставници у осталим школама са територије Општине су такође поделили приборе, тако да су за своје прве задатке прваци већ данас могли користити нове пернице, оловке, бојице, гумице итд.

Општи утисак, који је обележио данашњи дан приликом лепих сусрета, крунисало је нескривено усхићење деце и топла атмосфера, којом одишу школе у овим првим септембарским данима управо захваљујући труду родитеља да адекватно припреме своју децу, али изнад свега захваљујући и вредним наставницима и школским управама на спремности да свој посао раде одговорно и савесно као и увек до сада.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova