• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Obecná správa Obce Stará Pazova, Svätosavská 11, 22300 Stará Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Oficiálna prezentácia Obce Stará Pazova

До сада је на националном нивоу откупљено 266 домаћинстава са окућницом, а у старопазовачкој Општини захваљујући овом програму управо је финализирано трајно збрињавање шест породица са избегличким статусом.

Општина Стара Пазова активно учествује на свим јавним позивима Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије и ово је спроведено у оквиру локалног акционог плана за грађане са територије Општине.

Трајно стамбено збрињавање за избегла лица откупом сеоских кућа са окућницомКао коначни чин званичног решења јуче су избегла лица са подручја Хрватске Светислав Ромић, Ненад Башић, Ђуро Мушкиња и Петар Љубишић, потписали уговор са Ђорђем Радиновићем, председником Општине Стара Пазова о куповини куће са окућницом, вредности до 810 хиљада динара и на тај начин решили своје стамбено питање. Средства за куповину кућа са окућницом омогућио је Комесаријат за избеглице и миграције док је Општина Стара Пазова обезбедила 10% учешћа у решавању стамбених проблема ових избегличких породица.

Поред поменутих потписника уговоре су потписали продавци објеката. За све породице ово је велики дан, када су, после више од две децениј,е трајно решили своје егзистенцијално питање које им је наметнуо сурови вихор рата.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Oficiálna Facebook stránka obce Stará Pazova

Obecný newsletter

Ak chcete prijimať aktuálne informácie a oznámenia z Obce Stará Pazova, prihláste sa na obecný newsletter. Uveďte Vaše meno a e-mailovú adresu:

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Javno preduzeće Opštinska stambena agencija Stara Pazova

Sajam privrede u Novoj Pazovi

Poslovni portal Opštine Stara Pazova