• Pogodaka: 7098

Удружење привредника, предузетника и грађана општине Стара Пазова покренуло пројекат за санацију последица катастрофалних поплава, обнову и изградњу Србије

Удружење привредника, предузетника и грађана општине Стара Пазова покренуло пројекат за санацију последица катастрофалних поплава, обнову и изградњу СрбијеУдружење привредника, предузетника и грађана општине Стара Пазова покренуло је иницијативу за један снажан и обухватан пројекат, који је намењен санацији последица катастрофалних поплава, обнови и изградњи Србије.

У овом првом моменту велики број грађана наше Општине дао је свој допринос, како је ко и колико могао, међутим реч је о пројекту који ће нашу Општину сврстати међу најсолидарније, а све нас учинити поносним грађанима Србије.

Први велики Донаторски скуп на ком ће учествовати бројни привредници уз присуство представника локалне самоуправе и месних заједница, општинских јавних предузећа, директора свих старопазовачких школа, представници најзначајнијих удружења, људи из сфере спорта, културе и уметности одржаће се у уторак, 27. маја у 12:00 часова у скупштинској сали (Бела зграда) у Старој Пазови.

Пред свима нама је велики задатак, али и одговорност да подржимо најугроженије у несагледивој и незапамћеној трагедији, која је услед поплава задесила многе грађане, насеља и градове широм наше земље.

Србија је и твоја земља, Пазова за најугроженије!