• Pogodaka: 6838

Владајућа коалиција у Општини Стара Пазова добила подршку СПС Стара Пазова

Владајућа коалиција у Општини Стара Пазова добила подршку СПС Стара ПазоваЈуче је на конференцији за медије у Старој Пазови званично објављен улазак СПС Стара Пазова у владајућу коалицију у Општини Стара Пазова. Учесници конференције били су Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова и Зоран Вукашиновић, председник СПС Стара Пазова који су укратко представили разлоге поменутих политичких одлука.

„Актуелне околности у којима се сада налазимо налажу да је моменат да се саберу све конструктивне политичке вредности и снаге у циљу опште доборобити. Тренутна тешка ситуација која је задесила Србију таласом поплава, поставља пред нас одговорност да заједно, што једнодушније, допринесемо пружању помоћи својој земљи и народу. Последњи избори су показали да је и на националном нивоу поверење грађана дато најпре Српској напредној странци, а на другом месту и Социјалистичкој партији Србије. Различита мишљења и треба и морају да постоје, али је важно да око најважнијих питања и одговорности према грађанима имамо јединствено мишљење и зато нас чека велики посао“, нагласио је у свом обраћању медијима председник Општине.

„Одлуку ОО Социјалистичке партије Србије Стара Пазова о партиципирању у одговорности и подршци владајућој већини донели смо 16. маја. Свесни смо да је наша земља у генералном смислу у веома тешкој позицији, из тог разлога желимо да своје потенцијале на овај начин још више и директније ставимо на располагање нашим грађанима“, поручио је Зоран Вукашиновић, председник ОО Социјалистичке партије Србије Стара Пазова.