• Pogodaka: 349

Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглих, расељених и прогнаних лица кроз набавку грађевинског материјала за побољшање услова становања на територији АП Војводине

grb thumbНа основу члана 3. и члана 17. Покрајинске скупштинске одлуке о оснивању Фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону (''Службени лист АПВ“, број 19/06 и 66/20), Фонд за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону расписује Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглих, расељених и прогнаних лица кроз набавку грађевинског материјала за побољшање услова становања на територији АП Војводине.

Рок за подношење пријава са потребном документацијом је од 14.03.2024 до 15.04.2024 године.

За додатне информације у вези са Јавним позивом можете се обратити Фонду за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, Нови Сад, Булевар Михајла Пупина 25, или на телефон 021/475 42 95, или путем и-мејла на адресу office@firpisr.rs.

Пријаву послати поштом или донети лично у затвореној коверти на адресу: Фонд за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, 21 000 Нови Сад, Булевар Михајла Пупина 25 са назнаком " Јавни позив-грађевински материјал.

Преузмите документа:

Текст конкурса

Пријава

Изјава