• Pogodaka: 7034

Јавни позив за подношење захтева за доделу једнократне новчане помоћи младим талентима у области културе и уметности

1-grb-opstineНа основу члана 10. Одлуке о начину пружања помоћи младим талентима у области културе и уметности ("Службени лист општина Срема", бр. 17/10 и 44/10), Комисија за помоћ младим талентима у области културе и уметности упућује јавни позив за подношење захтева за доделу једнократне новчане помоћи младим талентима у области културе и уметности.

Право на доделу помоћи имају студенти старости до 26 година са просечном оценом најмање 9,00, дипломом "Најбољи студент факултета", "Најбољи студент Универзитета уметности", награде са признатих такмичењима у земљи и иностранству.

Сви кандидати морају имати пребивалиште на територији општине Стара Пазова најмање две године и испуњавати услове предвиђене Одлуком о начину пружања помоћи младим талентима у области културе и уметности.

Документација коју су кандидати обавезни да доставе:
1. попуњен образац пријаве,
2. фотокопију личне карте,
3. фотокопију индекса,
4. потврду о просечној оцени,
5. фотокопију текућег рачуна.

Захтев се подноси на јединственом обрасцу – пријави, са образложењем и потребном документацијом у просторијама Центра за културу Стара Пазова, ул. Светосавска бр. 27. са назнаком: ''За младе таленте у области културе и уметности''.

Рок за подношење пријава је од 31.1.2017. до 24.2.2017. године.

Обрасци се могу преузети са званичне интернет странице општине Стара Пазова, или са сајта Центра за културу Стара Пазова, као и у просторијама Центра за културу, сваког радног дана од 7:30 до 15:00 сати.

Неблаговремене пријаве неће се узимати у обзир.

Преузмите документа:

Текст конкурса

Образац за пријаву

и потребном документацијом