• Pogodaka: 6269

Јавни позив за суфинансирање пројеката из буџета општине Стара Пазова ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2016. години

1-grb-opstineНа основу члана 17. и 19. став 1. Закона о јавном информисању и медијима („Сл. гласник РС“, бр. 83/14), члана 9. Одлуке о буџету општине Стара Пазова за 2016. годину („Сл. лист општина Срема“,бр. 35/15) и члана 4. став 1. и члана 9. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Сл. гласник РС“, бр. 126/14), Начелник Одељења за друштвене делатности, културу и информисање, дана 11. фебруара 2016. године расписује јавни позив за суфинансирање пројеката из буџета општине Стара Пазова ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2016. години.

Пријава на конкурс се подноси на обрасцу „Пријава за пројектно суфинансирање из области јавног информисања“, који је објављен у Правилнику о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Службени гласник Републике Србије“, бр. 126/14).

Уз наведену пријаву, подносилац пројекта је дужан да обавезно приложи и:

  1. 1. Предлог пројекта (Образац 1)
  2. 2. Буџет пројекта (у складу са Обрасцем 1, табела бр.1)
  3. 3. Доказ о регистрацији (фотокопија из АПР-а)
  4. 4. Решење о пореском идентификационом броју (Фотокопија ПИБ-а)
  5. 5. Доказ о поседовању фреквенције, дозвола за емитовање програма од регулаторног тела
  6. 6. Изјаву о располагању одговарајућим техничким и кадровским капацитетима (дневна присутност на терену, праћење терена)
  7. 7. Наративни извештај о реализованим уговорима са Општином Стара Пазова у претходним годинама, са бројем и врстом реализованих медијских садржаја и
  8. 8. Доказ да ће суфинансирани медијски садржај бити реализован путем медија - за правно лице односно предузетника који се бави производњом медијских садржаја

Јавни позив за достављање пројеката отворен је од 11. фебруара 2016. године до 29. фебруара 2016. године и објављује се на званичној интернет страници општине Стара Пазова и у недељном листу „Сремске новине“.

Пријаве на конкурс се подносе Комисији за оцењивање пројеката у области јавног информисања (у даљем тексту: Комисија), непосредно на писарници Општинске управе Стара Пазова или путем поште-на адресу: Општинска управа Стара Пазова, Одељење за друштвене делатности, културу и информисање, Светосавска 11, 22300 Стара Пазова, у затвореној коверти, насловљено са „Пријава по Јавном позиву за суфинансирање пројеката из буџета општине Стара Пазова ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2016. години.

Одлука о избору пројеката биће објављена на званичној интернет страници општине Стара Пазова и достављена сваком учеснику конкурса.

Неблаговремене пријаве на конкурс, Комисија неће ни разматрати. Учесник конкурса који је поднео непотпуну односно непрецизну пријаву или документацију, обавештава се да недостатак отклони у одређеном року. У случају непоштовања накнадно одређеног рока, пријава се неће ни разматрати.

Преузмите документа:

Текст јавног позива

Пријава за пројектно суфинансирање из области јавног информисања - Образац 1.1

Пријава за пројектно суфинансирање из области јавног информисања - Образац 1.2

Наративни и финансијски извештај - Образац 2

Решење о формирању комисије

Закључак и Записник о оцењивању пријава

Донета решења