• Pogodaka: 6159

Конкурс за доделу бесповратних средстава за опремање фарми говеда и свиња, оваца и коза и живинарских фарми и за измештање фарме ван насељеног места у АП Војводини у 2014. години

Конкурс за доделу бесповратних средстава за опремање фарми говеда и свиња, оваца и коза и живинарских фарми и за измештање фарме ван насељеног места у АП Војводини у 2014. годиниПодстицајним средствима ће се суфинансирати: набавка опреме за смештај млечних крава, телади и товних јунади, опреме за смештај крмача, одгој прасади и товних свиња, опреме за овчарске и козарске фарме, опреме за живинарске фарме, електричних ограда, опреме за мужу, опреме за хлађење и складиштење млека, опреме за манипулацију, одлагање и дистрибуцију стајњака у случају затвореног држања на фармама – скрепери и сепаратори.

Подстицајним средствима ће се суфинансирати израда документације (идејни и главни пројекат), изградња електричне мреже до фарме у оквиру измештања фарми ван насеља на локације које су у складу са урбанистичким плановима, а у циљу очувања здравља људи и животне средине.

Предмет конкурса је реализација дела тачке В, подтачка 1.6. и 1.7 Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике за развој села на територији АП Војводине у 2014. години.

Конкурс траје: од 18.07.2014. до 30.09.2014.