• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetDana 11.01.2016. godine u Staroj Pazovi je održana 14. sednica Kolegijuma Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

Na sednici je razmatran i usvojen Zapisnik sa 13. sednice Kolegijuma.
Razmatran je i Predlog Zapisnika sa 13. sednice Socijalno-ekonomskog Saveta, i upućen na razmatranje i usvajanje na narednoj sednici SES-a.

Kolegijum je razmatrao pitanja koja će biti na dnevnom redu 14. sednice Saveta, kao i dopisa koji je Savetu uputilo Opštinsko veće Saveza samostalnih sindikata opštine Stara Pazova, koji se odnosi na primenu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu, za Predškolsku ustanovu „Poletarac”.

Kolegijum je jednoglasno podržao Inicijativu veća Saveza samostalnih sindikata opštine Stara Pazova i uputio je za raspravu i odlučivanje na sednici Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

Razmatran je predlog Ugovora o pružanju knjigovodstvenih usluga SES-u za 2016. godinu i dato pozitivno mišljenje. Predlog Ugovora se upućuje za raspravu i odlučivanje na narednoj sednioci Saveta.

Usaglašen je termin održavanja naredne sednice Socijalno-ekonomskog Saveta. Sednica će se održati dana 29. januara 2016. godine sa početkom u 16:00 časova. Na sednici će biti doneta Odluka o razrešenju predsedavajućeg i zamenika predsedavajućeg SES-a za protekli mandatni period u 2015. godini, i Odluka o imenovanju predsedavjućeg i zamenika predsedavajućeg Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova za 2016. godinu.

Sekretar saveta:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući saveta:
Jovo Bijelić s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije